Επίσημο: Αναβολή στο Αρης-ΑΕΚ, μετά τα κρούσματα!

Επίσημο: Αναβολή στο Αρης-ΑΕΚ, μετά τα κρούσματα!
Photo Credits: INTIME

Η Super League ανέβαλε το κυριακάτικο ματς της ΑΕΚ με τον Αρη λόγω των θετικών κρουσμάτων στην Ενωση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Super League ενημερώθηκε άμεσα για τα θετικά κρούσματα κορωνοϊού που βρέθηκαν στην ΑΕΚ και ανέβαλε το κυριακάτικο (19:30) ματς με τον Αρη στο «Κλ.Βικελίδης».

Με βάση πρωτόκολλο της Λίγκας (με 3 θετικά αναβολή του αγώνα) δεν μπορεί να διεξαχθεί το παιχνίδι και ως εκ τούτου πάρθηκε η απόφαση.

Η ανακοίνωση της Super League για το Αρης-ΑΕΚ

Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΑΡΗΣ-ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλεται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές και στελέχη της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η απαρέγκλιτη τήρηση του Πρωτοκόλλου Διεξαγωγής Αγώνων αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων.

Παράλληλα, ανακοινώνεται ότι ο αγώνας Απόλλων Σμ.-ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Νοεμβρίου και ώρα 19:30 (αντί για 17:15)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X