Ντι Μαρία: Επέστρεψε στην Εθνική Αργεντινής

Ντι Μαρία: Επέστρεψε στην Εθνική Αργεντινής
Photo Credits: INTIME

Επειτα από περίπου έναν χρόνο ο Ανχελ Ντι Μαρία επιστρέφει στην Εθνική Αργεντινής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ανχελ Ντι Μαρία επιστρέφει στην Εθνική Αργεντινής, έπειτα από περίπου έναν χρόνο, καθώς κλήθηκε για τους προκριματικούς αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Στο διάστημα αυτό, ο μεσοεπιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, εξέφρασε επανειλημμένα την δυσαρέσκειά του για… κάποια μορφή παρεξήγησης ή ακόμη και αδικίας προς το πρόσωπο του.

Τελικά, ο προπονητής της εθνικής Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι, τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για τους προκριματικούς αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 εναντίον της Παραγουάης στις 12 Νοεμβρίου και του Περού στις 17 Νοεμβρίου.

Ο Αργεντινός άσος, θα είναι στην διάθεση του Σκαλόνι, μαζί με τον Λιονέλ Μέσι, τον Πάουλο Ντιμπάλα, τον Λαουτάρο Μαρτίνες, Λέαντρο Παρέδες και Λουκάς Οκάμπος, στην προσπάθεια της «αλμπισελέστε» να εξασφαλίσει το ταχύτερο δυνατό, την πρόκριση για το Μουντιάλ του Κατάρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X