Αλβες: «Στην Μπαρτσελόνα δεν είχαν τα αρ...α να παραδεχθούν πως έκαναν λάθος μαζί μου»

Αλβες: «Στην Μπαρτσελόνα δεν είχαν τα αρ...α να παραδεχθούν πως έκαναν λάθος μαζί μου»
Photo Credits: INTIME

Σκληρή γλώσσα από τον Ντάνι Αλβες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντάνι Αλβες επιτέθηκε στην διοίκηση της Μπαρτσελόνα, χρησιμοποιώντας πολύ σκληρή γλώσσα για να υποστηρίξει πως οι Καταλανοί έκαναν λάθος μαζί του.

Από το 2008 μέχρι το 2016 ο Ντάνι Άλβες έπαιξε με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα 391 ματς, πετυχαίνοντας 21 γκολ ενώ μοίρασε και 10 ασίστ.

Ο Βραζιλιάνος μπακ χαφ στη συνέχεια πήγε στη Γιουβέντους, μετά στην Παρί και τελικά το 2019 επέστρεψε στη Βραζιλία για το Σάο Πάουλο.

Ο ίδιος, μίλησε για την περίοδο που θέλησε να επιστρέψει στη Βαρκελώνη κατηγορώντας τη διοίκηση της ομάδας ότι δεν είχε τ α…α να τον δεχτεί πίσω!

«Προσφέρθηκα να επιστρέψω στην Μπαρτσελόνα. Πήγα στη Γιούβε για να αποδείξω ότι ήμουν ακόμη σε υψηλό επίπεδο. Ήθελα να επιστρέψω στην Μπάρτσα και με χρειαζόντουσαν αλλά δεν είχαν τ’ α…α να παραδεχτούν ότι έκαναν λάθος με εμένα. Αν μου συμπεριφέρονταν, όπως νομίζω ότι άξιζα, θα έπαιζα μέχρι σήμερα για την Μπαρτσελόνα. Αγαπώ αυτόν το σύλλογο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X