Γαλανόπουλος: «Ηταν το ξέσπασμα μετά από τόσους μήνες, τα δύσκολα είναι πίσω» (VIDEO)

Γαλανόπουλος: «Ηταν το ξέσπασμα μετά από τόσους μήνες, τα δύσκολα είναι πίσω» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Κώστας Γαλανόπουλος μετά το ματς με την Ζόρια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κώστας Γαλανόπουλος επέστρεψε και πήρε χρόνο συμμετοχής μετά από πολλούς μήνες, καθώς αγωνίστηκε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης της ΑΕΚ με την Ζόρια.

Οι «κιτρινόμαυροι» κέρδισε με 4-1 την ουκρανική ομάδα για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και έμειναν ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης.

Ωστόσο, η… στιγμή του αγώνα, δεν ήταν κάποια από τις φάσεις των όμορφων γκολ που πέτυχαν οι Κιτρινόμαυροι. Ήταν όταν στο 84ο λεπτό της αναμέτρησης ο Κώστας Γαλανόπουλος στάθηκε δίπλα στον τέταρτο διαιτητή και αμέσως μετά μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στη θέση του Νέναντ Κρίστιτσιτς.

Ο Ελληνας μέσος επέστρεψε στην ενεργό δράση έπειτα από σχεδόν 11 μήνες. Για την ακρίβεια, έπειτα από 322 ημέρες. Και η συγκίνηση ήταν έκδηλη τόσο για τον ίδιο, όσο και για τους συμπαίκτες του και τους ανθρώπους της ομάδας.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ μίλησε για το υπέροχο κλίμα που υπάρχει στο στρατόπεδο της Ένωσης.

Αναλυτικά όσα είπε στο AEK TV:

«Ήταν περίεργο το συναίσθημα, είχα καιρό να το ζήσω και με συγκίνησαν πολύ όλα τα παιδιά. Ένιωσα την ενέργεια όλων των ανθρώπων της ομάδας με το που πέρασα στον αγωνιστικό χώρο, οπότε ήταν συγκινητικό αυτό το ξέσπασμα μετά από τόσους μήνες. Τα δύσκολα είναι πίσω, ελπίζουμε. Υγεία πάνω από όλα, γιατί το ένιωσα ότι είναι το πιο σημαντικό και νομίζω ότι σιγά-σιγά πάνε τα πράγματα όπως πρέπει».

Για την αγωνιστική του κατάσταση: «Όλα ωραία, μπήκα, έπαιξα, αλλά κατάλαβα ότι είμαι πίσω από την υπόλοιπη ομάδα και τους αντιπάλους. Το σημαντικό είναι πως είμαι υγιής, αλλά πρέπει να δουλέψω σκληρά».

Για τη νίκη της Ένωσης: «Ξέραμε ότι μετά τα δύο αρνητικά αποτελέσματα ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο, όπως και η Ζόρια. Μπήκαμε να πάρουμε τη νίκη, ήμασταν πολύ αποτελεσματικοί και αυτό φαίνεται και στο σκορ. Είχαμε πάρα πολλές απουσίες, αλλά παρ’ όλα αυτά καταφέραμε να κάνουμε επιτυχίες και μεγάλες νίκες. Σιγά-σιγά θα ανασυγκροτηθούμε και θα είμαστε ακόμη πιο δυνατοί».

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε ο 23 ετών άσος της Ενωσης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X