ΑΕΚ: Αρέσει στον Αγγελόπουλο ο Ματζούκας

ΑΕΚ: Αρέσει στον Αγγελόπουλο ο Ματζούκας
Photo Credits: INTIME

Ο Μάκης Αγγελόπουλος έχει βάλει στο μάτι τον φόργουορντ του Προμηθέα για να τον κάνει δίδυμο με τον Ρογκαβόπουλο

Ανοικτά μένουν τελικά το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ στην Ελλάδα! Το ανακοίνωσε και ο Χαρδαλιάς! Από τη στιγμή που παίζουν μπαλίτσα στη Γερμανία, στο Βέλγιο και την Ολλανδία, θα παίζαμε κι εμείς. Αναφέρω τις συγκεκριμένες χώρες διότι αποτελούν τον τυφλοσούρτη που μου έλεγε και ο Ποριάζης στο δημοτικό. Διευθυντής μου ήταν και προσπαθούσα να καταλάβω τι εννοούσε. Εμένα, βέβαια, με ένοιαζε μόνο να χτυπάω το κουδούνι για το διάλειμμα διότι έτσι έκλεβα κάποια μπάλα από τις κατασχεμένες και μπορούσαμε να παίξουμε στο προαύλιο.

Τα μέτρα που λαμβάνονται, λοιπόν, σχετίζονται με τις κινήσεις των Γερμανών επειδή η Μέρκελ αποτελεί το αφεντικό της Ευρώπης. Αλλά ρίχνουμε ματιές σε Βέλγιο και Ολλανδία που μοιάζουμε κάπως πληθυσμιακά.

Για τα διεθνή ματς δεν γινόταν να διακοπούν διότι τότε θα ερχόταν το Brexit. Αλλά αφήνω το ποδόσφαιρο και πάω στο μπάσκετ. Διότι θεωρώ ότι εκεί κάποια στιγμή θα κατεβάσουν από μόνοι τους τα ρολά. Πώς θα αντέξουν ομάδες όπως ο Άρης, ο ΠΑΟΚ, ο Ηρακλής, ο Κολοσσός στα συνεχή τεστ που προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα; Είναι ένα θέμα που το έχουν συζητήσει ακόμα και στην Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων με την απορία εάν αντέχουν όλες οι ομάδες το κόστος των μοριακών τεστ. Γι’ αυτό και υπήρξε προβληματισμός για το βόλεϊ.

Μιας και ασχολήθηκα με το μπάσκετ, θυμήθηκα ένα φιλαράκι από τους Αγίους Αναργύρους που επέμενε ότι ο Μάκης Αγγελόπουλος θέλει να πάρει τον Ματζούκα για να τον κάνει δίδυμο με τον Ρογκαβόπουλο και να χτίσει πάνω τους όπως έκανε κάποτε ο Φιλίππου με Χατζή και Κακιούζη. Αν θα μπορέσει να αποκτήσει τον πιτσιρικά από τα Γιάννινα, όμως, δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Διότι έρχονται και… Ισπανοί εκτός από τον Ολυμπιακό.

Πηγή: Sportday

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X