Μάνταλος: «Αντέχω την γκρίνια, στα δύσκολα να πέφτει πάνω μου»

Μάνταλος: «Αντέχω την γκρίνια, στα δύσκολα να πέφτει πάνω μου»
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Πέτρος Μάνταλος μετά το ματς με την Ζόρια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πέτρος Μάνταλος μίλησε μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί της Ζόρια για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Εuropa League κριτική που δέχεται.

Ο Μάνταλος είπε στη COSMOTE TV για:

Τη νίκη με Ζόρια: Ξεκινήσαμε τον όμιλο αρκετά άσχημα. Κάναμε 2 ήττες. Ήρθαμε για να κάνουμε την πρώτη νίκη στον όμιλο και να αρχίσει να έχει άλλο ενδιαφέρον ο όμιλός μας. Κάναμε ένα γεμάτο παιχνίδι και πήραμε τους βαθμούς.

Την τακτική της ΑΕΚ: Είναι σαν ένας μαθητής να πηγαίνει στο σχολείο διαβασμένος. Ξέραμε την αντίπαλη ομάδα και το κενά είχε. Βρήκαμε χώρους και πήρε αυτή τη διάσταση το σκορ.

Τι σημαίνει το 4-1: Το 4-1 σημαίνει τρεις βαθμούς. Αυτό θέλαμε από το ματς της Λέστερ. Θέλαμε να αρχίσει η πρόκριση να πηγαίνει στο 50-50.

Το πως νιώθει: Φέτος είναι μία πολύ περίεργη σεζόν. Μία χρονιά χωρίς κόσμο και προετοιμασία. Μετά από κάποια ματς νιώθω πιο καλά. Όταν πάει η ομάδα καλά έτσι νιώθω και εγώ.

Την κριτική στο πρόσωπό του: Εγώ θα σου πω ότι αντέχω. Άντεξα αρκετά στην καριέρα μου. Είναι ένα παιχνιδάκι για μένα όλο αυτό. Μακάρι στα άσχημα να πέφτει η γκρίνια πάνω μου και τα καλά ας τα δίνουν όπου θέλουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X