Χαρδαλιάς: Δεν ανοίγουν τα κομμωτήρια σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες

Κορωνοϊός: Εκτακτα μέτρα ανακοινώνει ο Χαρδαλιάς -Lockdown στην Κοζάνη

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ανακοίνωσε πως τα κομμωτήρια θα παραμείνουν κλειστά σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Tα κομμωτήρια σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες θα παραμείνουν κλειστά σύμφωνα με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Όπως ξεκαθάρισε ο κ. Χαρδαλιάς. η παράταση θα ισχύσει μόνο για αυτούς που μπαίνουν σε καθεστώς lockdown από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου.

«Δεν θα σπάσουμε την επιδημιολογική κατάσταση σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες για τα κομμωτήρια και τα καταστήματα περιποίησης νυχιών» ήταν συγκεκριμένα η δήλωση του κ. Χαρδαλιά στο GRTimes.

Υπενθυμίζεται ότι τα κομμωτήρια, τα κουρεία και τα κέντρα αισθητικής θα μπορούν να λειτουργήσουν το Σάββατο 7 Νοεμβρίου και την Κυριακή 8 Νοεμβρίου, στις περιοχές που μπαίνουν σε καθεστώς lockdown στις 7/11. Από τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου έως και τις 30 Νοεμβρίου θα κατεβάσουν και αυτά ρολά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X