Σέλτικ: Στον πάγκο ο Μπάρκας κόντρα στην Σπάρτα Πράγας

Μπάρκας: Το πρώτο πάτημα του στο γήπεδο της Σέλτικ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο Βασίλης Μπάρκας θα βρίσκεται στον πάγκο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Σέλτικ αντιμετωπίζει την Σπάρτα Πράγας για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, με τον Βασίλη Μπάρκα να κάθεται στον πάγκο και τον Σκοτ Μπέιν να κάθεται κάτω από τα γκολποστ.

Ο 28χρονος Σκοτ Μπέιν μονιμοποιείται στην ενδεκάδα της Σέλτικ, αφήνοντας στον πάγκο τον Βασίλη Μπάρκα μετά τις τελευταίες εμφανίσεις του απέναντι σε Αμπερντίν και Λιλ.

Ο πρώην γκολκίπερ της ΑΕΚ αντιμετώπισε πρόβλημα στην πλάτη του με τον Μπέιν να τον αντικαθιστά αρχικά στο ματς πρωταθλήματος με αντίπαλο την Αμπερντίν (25/10) ενώ ήταν καθοριστικός στην εκτός έδρας ισοπαλία με την Λιλ αποκρούοντας πέναλτι πέναλτι του Τζόναθαν Ντέιβιντ.

Ο Νιλ Λένον έχοντας μείνει ικανοποιημένος από την απόδοση του, του δίνει θέση βασικού και στην αποψινή αναμέτρηση απέναντι στη Σπάρτα Πράγας.

«Πέρασε πολύς καιρός από τότε που έπαιξα σε δύο ή τρία συνεχόμενα παιχνίδια. Ήταν σημαντικό για μένα να βρίσκομαι στην κατάλληλη κατάσταση ψυχολογικά γι’ αυτό. Πάντα αυτό προσπαθούσα. Έπρεπε να αποκτήσω αυτοπεποίθηση και να αποδείξω πως αξίζω να βρίσκομαι εδώ», τόνισε ο Σκοτ Μπέιν προσθέτοντας:

«Είναι σπουδαίο να μου δείχνει ο προπονητής πως με εμπιστεύεται και να μπορώ να αποδώσω σε επίπεδο ευρωπαϊκών αγώνων. Αυτό μου δίνει μια έξτρα ώθηση συγκριτικά με το πρωτάθλημα Σκωτίας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X