Τρίπολη: Συνελήφθη 27χρονος που κατηγορείται για σχέσεις με τον ISIS – Τι ερευνά η ΕΛ.ΑΣ.

Εντοπίστηκε αυτοκίνητο με δύο κιλά κοκαΐνη στη Γλυφάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τη συμμετοχή ενός 27χρονου από το Τατζικιστάν, ο οποίος συνελήφθη μετά από τυχαίο αστυνομικό έλεγχο στην Τρίπολη, στον ISIS εξετάζει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Σε βάρος του ίδιου, αλλά και της συζύγου του εκκρεμούσε «ερυθρά αγγελία» από την Interpol (σ.σ. μετά από αίτημα των Αρχών του Τατζικιστάν), ωστόσο, φαίνεται πως τα τελευταία χρόνια είχαν βρει καταφύγιο και στέγη στην Αρκαδική πρωτεύουσα.

O 27χρονος είναι σύζυγος της αδελφής του αρχηγού της αντιπολίτευσης του Τατζικιστάν και για το λόγο αυτό στελέχη του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη εμφανίζονται επιφυλακτικά με την περίπτωση τους, καθώς η σύζυγος του έχει χαρακτηριστεί ως αντικαθεστωτική.

Όσον αφορά στον ίδιο, εκφράζονται επιφυλάξεις καθώς στα τρία χρόνια κατά τα οποία φέρεται να διαμένει στην Τρίπολη δεν είχε δώσει το παραμικρό και φαίνονταν να ασχολούνταν αποκλειστικά και μόνο με την οικογένεια του, χωρίς να εκφράσει εξτρεμιστικές τάσεις.

Οι ελληνικές Αρχές έχουν έρθει ήδη σε επαφή με τις Αρχές της χώρας του για να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Μετά τη σύλληψη, ενημερώθηκε άμεσα η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία όπου κατηγορηθεί πλέον τις έρευνες.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Ναυπλίου, ενώ αναμένεται η απέλασή του.

πηγή Reader

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X