Ζόρια: Τι έκανε στα δύο πρώτα ματς με Λέστερ και Μπράγκα (VIDEO)

Ζόρια: Τι έκανε στα δύο πρώτα ματς με Λέστερ και Μπράγκα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η σημερινή αντίπαλος της ΑΕΚ, Ζόρια έχει δύο ήττες στους δύο πρώτες αγώνες της χρονιάς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H AEK αντιμετωπίζει απόψε την Ζόρια για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Οι Ουκρανοί, όπως και η Ενωση έχουν δύο ήττες στα δύο πρώτα παιχνίδια κόντρα σε Λέστερ και Μπράγκα.

Την πρώτη αγωνιστική, αντιμετώπισαν τις «αλεπούδες» στην Αγγλία χάνοντας 3-0. Το 1-0 έγινε με περιπετειώδη τρόπο. Ο Μπαρνς σημάδεψε το δοκάρι, ο Ιχεανάτσο που πήρε το «ριμπάουντ» πάσαρε στον Μάντισον που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Ιχεανάτσο βρήκε με τακουνάκι τον Μπαρνς και αυτός προχώρησε κι εκτέλεσε τον Σεφτσένκο. Η Λέστερ πέτυχε το 3-0 στο 67ο λεπτό με τον Ιχεανάτσο.

Στο δεύτερο ματς, την προηγούμενη εβδομάδα, εντός έδρας ηττήθηκαν με 2-1 από την Μπράγκα. Οι Πορτογάλοι μπήκαν ιδανικά στην αναμέτρηση καθώς στο 4ο λεπτό ο Παουλίνο με ωραία εκτέλεση άνοιξε το σκορ. Επτά λεπτά αργότερα ο Γκαϊτάν πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή και με πολύ καλό δυνατό σουτ διαμόρφωσε το 2-0, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. Στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι κατάφεραν απλώς να μειώσουν σε 2-1 με τον Ιβανισένια αλλά οι φιλοξενούμενοι έφυγαν με τη νίκη από την Ουκρανία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X