Ζόρια-ΑΕΚ: Που θα δούμε απόψε το ματς

Ζόρια-ΑΕΚ: Που θα δούμε απόψε το ματς
Photo Credits: INTIME

Το κανάλι του αγώνα της ΑΕΚ με την Ζόρια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει απόψε την Ζόρια, στην Ουκρανία, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, μία αναμέτρηση που θα μεταδοθεί από την Cosmote TV.

Στο πρόγραμμα των Cosmote SPORT καναλιών, οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα βρουν επίσης pregame (21.00, COSMOTE SPORT 2HD & YouTube) για τον αγώνα Ζόρια-ΑΕK (22.00, COSMOTE SPORT 2HD). Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, οι απεσταλμένοι της COSMOTE TV στην Ουκρανία Αντρέα Παλομπαρίνι και Πάνος Μάλαμας, θα περιγράψουν σε ζωντανή σύνδεση το κλίμα στους δύο πάγκους, ενώ θα παρουσιάσουν τα τελευταία νέα της αναμέτρησης και τις ενδεκάδες.

Ο απόηχος του Ζόρια-ΑΕΚ, οι δηλώσεις παικτών και προπονητών, καθώς και το ρεπορτάζ για τους υπόλοιπους αγώνες της ημέρας θα ακολουθήσουν αμέσως μετά την ολοκλήρωσή τους, μέσα από το «UEFA Europa League Show» (00.00, COSMOTE SPORT 1HD).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X