Πικέ: «Σε παρακμή η Μπαρτσελόνα»

Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης: Ηττα και οι δύο πριν από το clasico πρώτη φορά μετά το 2003! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Τα προβλήματα της Μπαρτσελόνα επεσήμανε ο Ζεράρ Πικέ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα προβλήματα της Μπαρτσελόνα επεσήμανε ο Ζεράρ Πικέ, ο οποίος πάντως, με την αλλαγή ηγεσία εξέφρασε την αισιοδοξία του για καλύτερες μέρες.

Ο κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα τόνισε: «Ήταν προφανές ότι ο σύλλογος ήταν σε πτωτική τάση και ότι κάθε χρόνο τα πράγματα γίνονταν λίγο χειρότερα από την τελευταία», δήλωσε ο Πικέ μετά την χθεσινή νίκη (2-1) , επί της Ντιναμό Κίεβου στο Champions League την Τετάρτη. «Όλοι γνωρίζουμε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο σύλλογος αυτή τη στιγμή, περνάμε από μια διαδικασία αλλαγής που χρειαζόταν».

Ο σύλλογος βρίσκεται στα χέρια του προσωρινού προέδρου Τσάρλες Τούσκετς, με τις εκλογές να διεξαχθούν εντός των επόμενων τριών μηνών, αλλά ο Πικέ είπε ότι η αστάθεια δεν ήταν δικαιολογία για τις τελευταίες ασυνεπείς επιδόσεις της ομάδας. «Δεν έχουμε πολύ χρόνο να κάνουμε αλλαγές, αλλά πρέπει να τις κάνουμε αν θέλουμε να βελτιωθούμε», είπε. «Ένα νέο διοικητικό συμβούλιο και πρόεδρος έρχεται σύντομα και τα πράγματα θα αλλάξουν τους επόμενους μήνες».

Ο Πικέ παραδέχτηκε επίσης ότι η ομάδα του δεν είναι πλέον μεταξύ των κορυφαίων διεκδικητών για να κερδίσει το Champions League μετά τις πρόσφατες εμφανίσεις της στην διοργάνωση, πάνω από όλα την ταπεινωτική ήττα 8-2 από τη Μπάγερν τον Αύγουστο. Αλλά είναι αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας, χάρη στην εμφάνιση συναρπαστικών νέων ταλέντων όπως ο Ανσού Φάτι και ο Πεδρί.

«Είναι φυσιολογικό οι άνθρωποι να μην πιστεύουν πλέον ότι είμαστε υποψήφιοι για το τρόπαιο, αλλά το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Έχουμε μια καλή ομάδα γεμάτη καλούς παίκτες και έχουμε πολλά ταλέντα. Έχουμε πολλά νέα νεαρά πρόσωπα που φέρνουν αρκετό δυναμισμό στην ομάδα. Μπορώ να σας πω από την εμπειρία ότι τα αποτελέσματα θα έρθουν σύντομα. Πιστεύουμε ότι μπορούμε ακόμα να κάνουμε υπέροχα πράγματα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X