Super League: «Μην διαλύσετε τις ΠΑΕ και το ποδόσφαιρο»

Super League: «Μην διαλύσετε τις ΠΑΕ και το ποδόσφαιρο»
Photo Credits: INTIME

H Super League στέλνει μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ενόψει των σημερινών εξαγγελιών του Κυριάκου Μητσοτάκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H Super League εκπέμπει… SOS ενόψει του πιθανού lockdown που θα ανακοινώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο πρωθυπουργός αναμένεται να ανακοινώσει στο σημερινό του διάγγελμα (12:00) lockdown σε ολόκληρη τη χώρα και φυσικά τίθεται ένα μεγάλο ερωτηματικό αναφορικά με το μέλλον του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Όπως αναφέρει η «Live Sport», το μήνυμα που έστελναν προς πάσα κατεύθυνση από τη Λίγκα είναι πως: «Αν δεν διεξαχθούν παιχνίδια για ένα μήνα, θα είναι η απόλυτη καταστροφή για τις ομάδες μας. Μη μας διαλύσετε, χωρίς αγώνες η Nova δεν θα μας πληρώνει και το προϊόν θα υποστεί ανεπανόρθωτη ζημιά».

Βεβαίως κανένας αρμόδιος δεν τους έδινε εγγυήσεις ότι τα παιχνίδια πρωταθλήματος θα αποτελέσουν εξαίρεση από το lockdown. Από τη ΓΓΑ αδυνατούσαν να τους διαφωτίσουν για το τι θα συμβεί τελικά, καθώς οι σχετικές αποφάσεις λαμβάνονται από το Μέγαρο Μαξίμου και τον τελευταίο λόγο έχουν οι λοιμωξιολόγοι. Στη χώρα μας πάντως θα διεξάγονται κανονικά οι ευρωπαϊκοί αγώνες Ολυμπιακού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων, που σημαίνει ότι θα συνεχιστούν και οι προπονήσεις των ομάδων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X