Original 21: «Το Αρης-ΑΕΚ στο Χαριλάου, αλλιώς αναβολή!»

Μεγαλείο: Η Original 21 συγκεντρώνει ρούχα, σκηνές, στρώματα, κουβέρτες, φάρμακα για την Αλβανία!
Photo Credits: INTIME

Για το ματς της ΑΕΚ με τον Αρη τοποθετήθηκε η Original 21

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για το Κυριακάτικο ματς της ΑΕΚ με τον Αρη και τα όσα έχουν συμβεί τα τελευταία 24ωρα αναφορικά με την έδρα της αναμέτρησης τοποθετήθηκε με ανακοίνωση της η Original 21.

Ο μεγαλύτερος σύνδεσμος της ΑΕΚ, έγραψε στο Facebook, πως το ματς με τον Αρη πρέπει να γίνει στο Χαριλάου, αλλιώς να αναβληθεί.

Η ανακοίνωση της Original 21: 

Για την ORIGINAL 21 τα πράγματα σχετικά με την αναμέτρηση κόντρα στον άρη είναι απλά: το ματς ΠΡΕΠΕΙ να γίνει στο Χαριλάου (με… ελεύθερη είσοδο στις ταράτσες) αλλιώς αναβολή! Είναι αστείο και μόνο που μπαίνουμε σε διαδικασία συζήτησης! Δεν χρειάζεται παρά να δούμε τι συμβαίνει στην υπόλοιπη Ευρώπη και στην Γαλλία όπου υφίσταται lockdown αλλά τα ματς διεξάγονται κανονικά στις έδρες των ομάδων… Άλλωστε σε περίπτωση γενικού lockdown πού θα παίζουν οι ομάδες;

Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία που να ευσταθεί: απλά παραμένουμε μια χώρα που την κυβερνούν ανίκανοι και επικίνδυνοι άνθρωποι σε όλα τα πόστα!

Για την ORIGINAL 21 τα πράγματα σχετικά με την αναμέτρηση κόντρα στον άρη είναι απλά: το ματς ΠΡΕΠΕΙ να γίνει στο…

Δημοσιεύτηκε από ΟRIGINAL 21 – 1982- (official page) στις Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2020

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X