Super League: Η Λάρισα κέρδισε με 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα

Super League: Η Λάρισα κέρδισε με 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα
Photo Credits: INTIME

Με ανατροπή κέρδισε τον ΠΑΣ Γιάννινα η Λάρισα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ κόντρα στη Λάρισα στα Γιάννινα, όμως τελικά οι «βυσσινί» ανέτρεψαν το σκορ, επικράτησαν με 2-1 και πήραν μία βαθμολογική «ανάσα».

Το ματς είχε πολύ καλό ρυθμό από το ξεκίνημα του και αρκετές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες, χωρίς όμως καμία να καταφέρει να βρει δίχτυα. Αυτό, τελικά, θα το έκαναν στο δεύτερο ημίχρονο, το οποίο άρχισε με αποβολή του Λώλη, για τον ΠΑΣ, στο 55′ με δεύτερη κίτρινη.

Παρά το γεγονός ότι έμειναν με παίκτη λιγότερο, οι Γιαννιώτες κατάφεραν να ανοικουν το σκορ στο 61′ με τον Λέο που βγήκε σε θέση για γκολ και το έκανε, μετά τα λάθη της άμυνας. Η χαρά, όμως, δεν κράτησε πολύ για τους γηπεδούχους, αφού στο 66′ ο Πινακάς με πολύ ωραία κεφαλιά ισοφάρισε (1-1).

Και έχοντας πλέον και την ψυχολογία με το μέρος της, η ΑΕΛ κυνήγησε τη νίκη και την πήρε στο 85′, όταν ο Πινακάς και πάλι, αυτή τη φορά με κεφαλιά-χαράκι μετά τη σέντρα του Τόρζε, έκανε το 1-2 και ξεκόλλησε τους Λαρισαίους από την προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

ΠΑΣ Γιάννινα: Χουτεσιώτης, Σάλιακας, Εραμούσπε, Παντελάκης, Πίρσμαν, Κάργας (86′ Μπρένερ), Ντομίνγκεθ (74′ Λιάσος), Λώλης, Ελευθεριάδης (46′ Σιόντης), Παμλίδης (62′ Καρτάλης), Λεό (74′ Κρίζμαν).

ΑΕΛ: Νάγκι, Μούζεκ, Ηλιάδης, Μιχαήλ (63′ Ντουρμισάι), Μπέρτος (68′ Γρηγορόπουλος), Σπαρβ (79′ Γιουνές), Μιλοσάβλιεβιτς, Νικολιάς (68′ Τόρζε), Φίλιπ, Πινακάς, Πλατέλλας (79′ Κωστή).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X