Βέρνιντουμπ: «Η ΑΕΚ έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες στην τακτική»

Βέρνιντουμπ: «Η ΑΕΚ έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες στην τακτική»

Οσα δήλωσε ο Βιτάλι Βέρνιντουμπ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Πέμπτη την Ζόρια για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και ο αμυντικός των Ουκρανών, Βιτάλι Βέρνιντουμπ, φάνηκε αισιόδοξος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

«Προετοιμαζόμαστε με σοβαρότητα για τον αγώνα έχοντας μεγάλες προσδοκίες, γιατί δεν πήραμε τους βαθμούς που θέλαμε μέχρι τώρα στον όμιλο. Ελπίζουμε να τα αλλάξουμε όλα την Πέμπτη. Αναλύσαμε τα λάθη μας σε όλα τα τελευταία παιχνίδια και ελπίζουμε να δείξουμε βελτίωση», τόνισε ο στόπερ της Ζόρια, που είναι και υπαρχηγός της ομάδας.

«Η ΑΕΚ έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες στην τακτική, συχνά αλλάζουν το σύστημά τους, αλλά γενικά δεν έχουν μεγάλες διαφορές σε σχέση με τους αντιπάλους που είχαμε μέχρι τώρα. Εμείς δεν θα παρεκκλίνουμε από τον τρόπο που παίζουμε και τη φιλοσοφία μας, που θα πρέπει να ακολουθούμε ανεξάρτητα από τον αντίπαλό μας. Πιστεύω πως έτσι θα προοδεύσουμε πιο γρήγορα», πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X