Γκαρσία: «Δεν με απασχολεί η βαθμολογία, για μένα κάθε ματς είναι τελικός»

Γκαρσία: «Δεν με απασχολεί η βαθμολογία, για μένα κάθε ματς είναι τελικός»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πάμπλο Γκαρσία έδωσε την πρώτη του συνέντευξη ως προπονητής του ΠΑΟΚ και μίλησε για τις πρώτες του μέρες, για την δική του φιλοσοφία, για την αλλαγή σχηματισμού, και πως για τον ίδιο κάθε ματς είναι τελικός.

Αναλυτικά:

Για την αναμέτρηση με την Αϊντχόφεν: «Πρέπει πρώτα να προσέξουμε πρώτα τη δική μας ομάδα. Ξέρουμε ποιος είναι ο αντίπαλός μας, μία καλή ολλανδική ομάδα που θέλει να παίξει μπάλα. Πρέπει λοιπόν να ασχοληθούμε με την δική μας ομάδα. ο κλειδί είναι να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Είδαμε στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό μία πρώτη εικόνα. Αυτός είναι ο δρόμος. Σίγουρα δεν γνωρίζω καλά κάποιους παίκτες. Δεν τους έχω ζήσει καθημερινά. Δεν δικαιολογούμαι, αυτή είναι η πραγματικότητα».

Για το πόσο σημαντική είναι η νίκη με βάση της βαθμολογία: «Το πλάνο μας είναι απλά να πάρουμε τη νίκη. Είμαστε ο ΠΑΟΚ και πάντα παίζουμε για τη νίκη. Δεν με απασχολεί η βαθμολογία. Κάθε παιχνίδι για μένα είναι τελικός. Έτσι θα πάμε. Βήμα-βήμα»

Για το πως νιώθει τις πρώτες μέρες ως προπονητής της πρώτης ομάδας: «Η αλήθεια είναι ότι ήμουν πέντε χρόνια στην Ακαδημία και τα ευχαριστήθηκα πολύ. Εδώ, η βάρκα είναι μεγάλη…. Έχουμε πίεση, καλή πίεση. Ξέρουμε που βρισκόμαστε. Είμαστε όλοι άνθρωποι και να χαιρόμαστε αυτό που κάνουμε».

Για τα όσα έχει δει από την ομάδα, τα πλάνα του και τον χρόνο που θα χρειαστεί: «Κάθε παιχνίδι και κάθε αντίπαλος είναι διαφορετικός. Έχουμε μία βάση πάνω στο τι θέλουμε να κάνουμε και πάνω εκεί κάνουμε προσαρμογές σε κάθε παιχνίδι. Τίποτα δεν έρχεται εύκολα. Ξέρω ότι με τον προηγούμενο προπονητή η ομάδα δούλευε διαφορετικά. Εμείς έχουμε άλλο πλάνο. Στο προηγούμενο παιχνίδι κάναμε κάτι διαφορετικό και θέλουμε να το συνεχίσουμε. Δεν μπορώ να πω πόσο χρόνο θα χρειαστούμε».

Για το αν θα προωθήσει παίκτες από την Κ19 και το αν μίλησε με τον Στέλιο Μαλεζά: «Ναι ήδη μίλησα με τον Μαλεζά, θα δουλεύουμε και στα ίδια μέρη… Θα πρέπει να ξέρετε κάτι. Για μένα ο ποδοσφαιριστής δεν έχει ηλικία, το ποδόσφαιρο δεν έχει ηλικία. Είσαι καλός; Παίζεις, είτε είσαι ο μεγαλύτερος είτε είσαι ο μικρότερος. Οι μικροί χρειάζονται και διαχείριση. Το πιο εύκολο για μένα είναι να βάλω έναν μικρό να παίξει αλλά πρέπει να το διαχειριστείς. Μια φορά δεν θα πάει καλά. Μετά, θα έρθει η ώρα οι μικροί να παίξουν και σε γεμάτα γήπεδα. Τώρα αυτά είναι άδεια. Παίζουν πολλά πράγματα ρόλο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X