Αμερικανικές εκλογές: Φαβορί τον Μπάιντεν «βλέπουν» τώρα οι στοιχηματικές

Αμερικανικές εκλογές: Φαβορί τον Μπάιντεν «βλέπουν» τώρα οι στοιχηματικές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το προβάδισμα του Τζο Μπάιντεν στο Ουισκόνσιν φαίνεται πως τον καθιστά ξανά φαβορί για την προεδρία έναντι του Τραμπ – Τα ποσοστά που δίνουν τώρα οι στοιχηματικές εταιρείες

Επαναφέρουν τον Τζο Μπάιντεν στη θέση του οδηγού για την ανάληψη της προεδρίας των Ηνωμένων Πολιτειών τα διαδικτυακά γραφεία συστημάτων, διαφοροποιώντας τα δεδομένα σε σχέση με όσα ίσχυαν νωρίτερα τα ξημερώματα.

Συγκεκριμένα, τρεις στοιχηματικές εταιρείες ποντάρουν στην επικράτηση του Μπάιντεν στο Ουισκόνσιν. Σύμφωνα με την Edison Research, με καταμετρημένο το 89% των ψήφων στην πολιτεία του Ουισκόνσιν, ο Μπάιντεν λαμβάνει 49,3% σε σχέση με το 49% του Τραμπ.

Την ίδια στιγμή, με βάση όσα μεταδίδει το Reuters, η βρετανική εταιρία στοιχηματισμού Smarkets exchange δίνει τώρα στον Μπάιντεν 76,92% πιθανότητες, ενώ η νεοηλανδική PredictIt δίνει στον Δημοκρατικό υποψήφιο κοντά στο 80%.

Παράλληλα, οι πιθανότητες για νίκη του Τραμπ που δίνει τώρα η Smarkets είναι 22,73% από το 80% στη διάρκεια της νύχτας.

Σύμφωνα επίσης με τη βρετανική εταιρεία στοιχημάτων Betfair, οι πιθανότητες που έχει ο Δημοκρατικός πρώην αντιπρόεδρος να κερδίσει τις εκλογές ανέρχονται σε 60%.

Οι πιθανότητες να κερδίσει ο Μπάιντεν είχαν μειωθεί σε λιγότερες από το ένα τρίτο κάποια στιγμή μέσα στη νύχτα, σύμφωνα με τα στοιχεία των γραφείων στοιχημάτων.

Οι φετινές προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ μετατρέπονται στο μεγαλύτερο γεγονός όλων των εποχών για τα στοιχήματα, σύμφωνα με τις εταιρείες στοιχημάτων, με έναν παίκτη να ποντάρει τη Δευτέρα ένα εκατομμύριο στερλίνες (περίπου 1,11 εκατ. ευρώ) στον Μπάιντεν. Αν κερδίσει, ο παίκτης αυτός θα πάρει 1,54 εκατομμύρια στερλίνες.

πηγή Protothema

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X