UEFA: «Προχωράει με 12 χώρες ο σχεδιασμός του Euro»!

UEFA: «Προχωράει με 12 χώρες ο σχεδιασμός του Euro»!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επιστολή της UEFA με την οποία καθησυχάζει τις εθνικές ομοσπονδίες των χωρών που θα διοργανώσουν το EURO 2020 απέστειλε η UEFA.

Στόχος της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Συνομοσπονδίας είναι η διοργάνωση, που αναβλήθηκε για το 2021, με την μορφή καισ τις τοποθεσίες που έχουν εγκριθεί, και προς το σκοπό αυτό θα συνεργαστεί στενά με όλες τις πόλεις υποδοχής για τις προετοιμασίες.

«Λαμβάνοντας υπόψη τις αβεβαιότητες σχετικά με την επιδημία του κορωνοϊού, είναι πολύ νωρίς για να πούμε εάν η κατάσταση θα περιορίσει τη συμμετοχή των θεατών στους αγώνες του Ιουνίου και του Ιουλίου ή ακόμη κι εάν θα επηρεάσει την οργάνωση. Η UEFA εργάζεται επί του παρόντος για να διεξαχθούν αγώνες και στις 12 πόλεις υποδοχής και μπροστά σε θεατές. Δεν έχουμε σχέδια να αλλάξουμε τους χώρους αυτήν την στιγμή», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην επιστολή.

Σύμφωνα, πάντως, με πρόσφατο δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας «Le Parisien», η UEFA μελετά εναλλακτικές λύσεις για τη διεξαγωγή του EURO το 2021 σε μία χώρα, με φερόμενη ως φαβορί την Ρωσία.

Το EURO 2020, σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό της UEFA, θα έχει 24 φιναλίστ που θα αγωνιστούν σε δώδεκα διαφορετικές πόλεις: Άμστερνταμ, Μπακού, Μπιλμπάο, Βουκουρέστι, Βουδαπέστη, Κοπεγχάγη, Δουβλίνο, Γλασκώβη, Λονδίνο, Μόναχο, Ρώμη και Αγία Πετρούπολη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X