Ανιέλι για τις συνέπειες της πανδημίας: «Τα χειρότερα δεν έχουν έρθει»

Ανιέλι για τις συνέπειες της πανδημίας: «Τα χειρότερα δεν έχουν έρθει»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την άποψη πως η σεζόν 2020-21 θα είναι δυσκολότερη από εκείνη που προηγήθηκε, εξαιτίας του κορωνοϊού, εμφανίστηκε ο Αντρέα Ανιέλι, σε επιστολή του, με αφορμή την ετήσια έκθεση της ECA (European Club Association).

«Η σεζόν 2019-20 ήταν μια σεζόν όπως καμία άλλη, την οποία κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί. Ήταν μια χρονιά που συγκλόνισε όχι μόνο τη βιομηχανία μας αλλά και τον κόσμο γενικότερα. Αλλά το 2020-21 θα είναι ακόμη πιο δύσκολο, επειδή η αβεβαιότητα συνεχίζεται σε όλες τις πτυχές της κοινωνίας. Η πανδημία επηρέασε την κοινωνία σε κάθε επίπεδο και άφησε πληγές για πολλούς. Σε μια άνευ προηγουμένου περίοδο σε όλον τον κόσμο, οι σκέψεις όλων στην ECA είναι με εκείνους που έχουν χάσει τους αγαπημένους τους από αυτόν τον αδίστακτο ιό και οι ευχαριστίες μας πρέπει να απευθυνθούν στους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας που είναι ακόμα στην πρώτη γραμμή, κάθε ημέρα. Πολεμώντας αυτόν τον εχθρό μαθαίνουμε όλο και περισσότερα», τόνισε ο πρόεδρος της Γιουβέντους και της ECA.

«Ο κορωνοϊός είχε τόσο επιζήμιο αποτέλεσμα που σταμάτησε ακόμη και το παιχνίδι μας. Κάτι άγνωστο στην μεταπολεμική Ευρώπη. Το κλείσιμο των σταδίων μας δεν είναι κάτι που είχε προβλέψει ποτέ κάποιος για το ποδόσφαιρο και, ειλικρινά, είναι κάτι για το οποίο δεν είχαμε προετοιμαστεί επαρκώς. Από αθλητική άποψη, κανείς δεν θέλει άδεια στάδια. Οι οπαδοί μας κάνουν το παιχνίδι αυτό που είναι, δίνοντας στους παίκτες μας την έμπνευση να βγουν έξω και να κερδίσουν. Είναι επίσης αναμφισβήτητο, ότι πρόκειται για την ακύρωση μιας πολύ σημαντικής πηγής εσόδων για τους μεγαλύτερους και μικρότερους συλλόγους»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X