Χαρδαλιάς σε Καρυπίδη: «Δεν αποφασίζω εγώ για το Αρης-ΑΕΚ, πρέπει να δείξουμε ψυχραιμία»

Χαρδαλιάς: Lockdown στην Καστοριά -Σε επίπεδο 3 Θεσσαλονίκη, Βοιωτία, Λάρισα, Γιάννενα
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς στον Θόδωρο Καρυπίδη για το Αρης-ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Θόδωρος Καρυπίδης επικοινώνησε σήμερα με τον Υπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, διατυπώνοντάς του τις ενστάσεις του για τη μη διεξαγωγή του αγώνα του Αρη με την ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη και τονίζοντας ότι είναι άδικο από τη στιγμή που και οι δύο ομάδες τηρούν με ευλάβεια το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Ο κ. Χαρδαλιάς εξήγησε ότι δεν μπορούν να συγκριθούν οι ευρωπαϊκοί αγώνες με τους αντίστοιχους εγχώριους (προφανώς σε επίπεδο παρεμβατικότητας της Κυβέρνησης), συμφώνησε ότι είναι άδικο για τον Άρη να χάνει τον τίτλο του γηπεδούχου από τη στιγμή που το παιχνίδι δεν θα γίνει στη φυσική έδρα του, τόνισε όμως ότι η απόφαση δεν είναι δική του αλλά της Κυβέρνησης κατόπιν σχετικής εισήγησης των λοιμωξιολόγων.

Κατέληξε στην ψυχραιμία που πρέπει να δείξουν όλοι στις εξαιρετικά κρίσιμες στιγμές που βιώνει η χώρα λόγω της έντονης διασποράς του κορωνοϊού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X