ΠΣΑΚ: «Να ακολουθήσουμε την Basket League με εβδομαδιαία τεστ»

ΠΣΑΚ: «Να ακολουθήσουμε την Basket League με εβδομαδιαία τεστ»
Photo Credits: INTIME

Μέλη του Συνδέσμου των παικτών είχε τηλεδιάσκεψη με τον Υφυπουργό Αθλητισμού.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΠΣΑΚ τοποθετήθηκε μέσω ανακοίνωσης για το περιεχόμενο της τηλεδιάσκεψης με τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Μέλη του Συνδέσμου των παικτών είχε τηλεδιάσκεψη με τον Υφυπουργό Αθλητισμού.

Η συζήτηση με τον Λευτέρη Αυγενάκη περιστράφηκε κυρίως γύρω από την απαγόρευση προπονήσεων στις ομάδες πέραν της Basket League.

Η ενημέρωση του ΠΣΑΚ για την πορεία της τηλεδιάσκεψης αναφέρει, «Την κατανόησή του στους προβληματισμούς και τις ανησυχίες μας, εξέφρασε ο Λευτέρης Αυγενάκης. Στην τηλεδιάσκεψη που έγινε το μεσημέρι, ο Υφυπουργός Αθλητισμού άκουσε τις προτάσεις του ΠΣΑΚ και μας ενημέρωσε πως ουδεμία θέση έχει ουσιαστικά η κυβέρνηση στην απόφαση για τη διακοπή των πρωταθλημάτων και των προπονήσεων, στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και τις ακαδημίες. Είναι θέμα των λοιμωξιολόγων, οι οποίοι ζητούν αυστηρά εβδομαδιαία τεστ για τον κοροναϊό.

Αντιλαμβανόμαστε τις δυσκολίες και ότι όλοι εντοπίζουν το πρόβλημα αλλά όχι τη λύση.

Ενημερώνουμε πως ο Σύνδεσμός μας έχει εξασφαλίσει μια πολύ καλή τιμή, προκειμένου να υποβάλλονται σε εβδομαδιαία τεστ οι αθλητές. Επίσης, καλεί την ομοσπονδία και τους προέδρους όλων των ομάδων, να πραγματοποιήσουν άμεσα μια τηλεδιάσκεψη, για να συζητήσουν για την καλύτερη δυνατή λύση.

Η δική μας θέση είναι να ακολουθήσουμε το πρότυπο της Basket League και να υποβάλλονται σε εβδομαδιαία τεστ οι αθλητές».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X