Αρης-ΑΕΚ: Οι Θεσσαλονικείς ζήτησαν «Ζωσιμάδες» και διεξαγωγή του ματς την Δευτέρα

Αρης-ΑΕΚ: Οι Θεσσαλονικείς ζήτησαν «Ζωσιμάδες» και διεξαγωγή του ματς την Δευτέρα

Δύσκολο το εν λόγω σενάριο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ είναι προγραμματισμένο να αντιμετωπίσει την Κυριακή τον Αρη για την 8η αγωνιστική της Super League, ωστόσο το ματς είναι στον… αέρα. Τα δεδομένα που έχει διαμορφώσει όμως η πανδημία του κορωνοϊού, έχουν βάλει εμπόδια στην διεξαγωγή του αγώνα καθώς υπάρχει lockdown από σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τον ΣπορΦΜ, ο Αρης ζήτησε από τη διοίκηση του Πανηπειρωτικού Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ιωαννίνων και τον ΠΑΣ Γιάννινα να διεξαχθεί το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο γήπεδο των «Ζωσιμάδων». Βέβαια για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να αλλάξει η ημέρα διεξαγωγής της αναμέτρησης καθώς το Σάββατο ο ΠΑΣ αγωνίζεται εντός έδρας με τον Παναιτωλικό. Έτσι ο Άρης και οι υπεύθυνοι του σταδίου θέτουν ζήτημα στις αρμόδιες Αρχές για την μετάθεση του αγώνα με την Ένωση για την Δευτέρα.

Κάτι τέτοιο μοιάζει δύσκολο ως ακατόρθωτο φυσικά καθώς πρέπει οι παίκτες να φύγουν για τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές τους ομάδες από την Δευτέρα. Θυμίζουμε ότι ο Άρης έχει δηλώσει ως δεύτερη έδρα του, τους «Ζωσιμάδες» έχοντας ήδη αγωνιστεί ως γηπεδούχος μια φορά σε αυτό όταν γίνονταν εργασίες στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Απόλλωνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ GOOGLE

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ VIDEO ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ YOUTUBE -ΚΑΝΤΕ SUBSCRIBE ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X