ΑΕΚ: Με 3αδα στην άμυνα και Ολιβέιρα στην επίθεση η δοκιμή Καρέρα

ΑΕΚ: Με 3αδα στην άμυνα και Ολιβέιρα στην επίθεση η δοκιμή Καρέρα

Η δοκιμή του Μάσιμο Καρέρα για το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Ζόρια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ την Πέμπτη το βράδυ (22:00) αντιμετωπίζει την Ζόρια στην Ουκρανία, σε ένα κρίσιμο ματς για την πορεία της στον όμιλο του Europa League.

Ο Μάσιμο Καρέρα δούλεψε χθες το μεσημέρι στα Σπάτα με την βασική σκέψη του για το ματς της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League. Εκεί που η ΑΕΚ θέλει να κερδίσει την ουκρανική ομάδα, διότι μόνο έτσι θα έχει ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Οι «κιτρινόμαυροι» για το ματς της Πέμπτης έχουν ξανά σημαντικές ελλείψεις. Ο Μπακάκης είναι θετικός σε κορωνοϊό, ο Σιμόες ανέτοιμος όπως και ο Γαλανόπουλος, ενώ στη διαδικασία της επιστροφής είναι οι Σιμάνσκι (εκτός λίστας)-Λιβάι Γκαρσία, ενώ για την Ευρώπη δεν υπολογίζεται ο Παουλίνιο. Ο Καρέρα δούλεψε χθες αρκετά στην επίθεση και δη στα στημένα. Διότι θεωρεί ότι η ΑΕΚ μπορεί να έχει από εκεί κέρδη αν τα εκμμεταλευτεί, όπως έκανε και στο 1-1 με τον ΟΦΗ πριν λίγες ημέρες. Και με τον Πέτρο Μάνταλο σε καλό μομέντουμ θέλει να εκμεταλλευτεί ότι έχει ψηλούς παίκτες στο ρόστερ.

Η δοκιμή του Καρέρα για το ΑΕΚ-Ζόρια

Ο Ιταλός προπονητής χθες στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, δουλεύοντας στην βασική του σκέψη έβαλε τριάδα στο κέντρο της άμυνας. Τον Τσιγκρίνσκι που επανέρχεται από τραυματισμό σε κεντρικό ρόλο, με Νεντελτσεάρου και Σβάρνα στο πλάι του. Τον Σάκχοφ με τον Κρίστιτσιτς στον άξονα ελλείψει άλλων χαφ να δώσουν ανάσες στον Ουκρανό και τον Σέρβο, τον Βασιλαντωνόπουλο δεξί μπακ χαφ που επανέρχεται, τον Ινσούα αριστερό μπακ χαφ, τον Μάνταλο με τον Τάνκοβιτς στα άκρα, με τον Ολιβέιρα στην θέση του σέντερ φορ για το 3-4-3. Ενα σύστημα που πάντως μετατρέπεται και σε 3-5-2 με τον Μάνταλο μπροστά από τα χαφ και τον Σουηδό κοντά στον Ολιβέιρα στην γραμμή κρούσης. Οπότε θα μπορεί κατά τη διάρκεια του ματς ο Καρέρα να το διαφοροποιεί ανάλογα τις ανάγκες της ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ GOOGLE

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ VIDEO ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ YOUTUBE -ΚΑΝΤΕ SUBSCRIBE ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X