Απόλλων Σμύρνης: «Ξένοι διαιτητές σε όλα τα ματς»

Απόλλων Σμύρνης: «Ξένοι διαιτητές σε όλα τα ματς»
Photo Credits: INTIME

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» διατηρεί παράπονα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» διατηρεί παράπονα από το πώς την αντιμετωπίζει η διαιτησία στη σεζόν, κυρίως στα παιχνίδια της με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Πολλά παράπονα από τις αποφάσεις του ρέφερι Κουμπαράκη στο σημερινό ματς με τον Παναθηναϊκό αλλά και γενικότερα από τη διαιτησία στη φετινή σεζόν και πιο συγκεκριμένα από το πρόσφατο παιχνίδι του με τον Ολυμπιακό διατηρεί ο Απόλλων Σμύρνης. Μάλιστα η «Ελαφρά Ταξιαρχία» εξέδωσε ανακοίνωσε και ζητά ξένους διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ομάδα μας έπαιξε δύο συνεχόμενα εκτός έδρας ματς. Σας ενημερώνουμε διότι οι διαιτητές που είχατε στείλει σε αυτά τα ματς δεν το ξέρουν καθώς έβλεπαν στο γήπεδο μόνο τους αντιπάλους μας. Διαιτητές φοβισμένοι, των οποίων τα πόδια έτρεμαν. Διαιτητές που από τον φόβο τους, έχαναν ακόμα και το μέτρημα, όταν έπρεπε να δείξουν τα λεπτά των καθυστερήσεων.

Παίζαμε κι εμείς σε αυτά τα ματς κύριε Κλάτενμπεργκ και οι διαιτητές σας προφανώς το αγνοούν. Αν πάλι δεν μπορούν να το συνειδητοποιήσουν, μια λύση είναι να έρθουν ξένοι διαιτητές σε όλα τα ματς. Ίσως αυτοί δουν δύο ομάδες στο γήπεδο και όχι μία.

Καλή συνέχεια στο έργο σας…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X