Επιτρέπονται οι προπονήσεις για Αρη και ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη

Επιτρέπονται οι προπονήσεις για Αρη και ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη
Photo Credits: INTIME

Τι αναφέρει η ΚΥΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΠΑΟΚ και ο επόμενος αντίπαλος της ΑΕΚ στην Super League, Άρης θα μπορούν να προπονούνται το προσεχές διάστημα με το σχετικό ΦΕΚ για τη Θεσσαλονίκη να μην βάζει στοπ στις προπονήσεις τους.

Η Κοινή Υπουργική Απόφαση για τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας Υγείας στις Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλονίκης και Σερρών, δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Τα μέτρα που αφορούν στο lockdown σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες τέθηκαν σε ισχύ από σήμερα Τρίτη και έχουν διάρκεια για 14 ημέρες.

Στο δημοσιευμένο ΦΕΚ πάντως δεν απαγορεύονται οι προπονήσεις για τις ποδοσφαιρικές ομάδες όπως οι ΠΑΟΚ και Άρης. Να θυμίσουμε πως για το ΠΑΟΚ – Αϊντχόφεν είχε δοθεί το ΟΚ και για κατ’ εξαίρεση προπονήσεις για την ομάδα του Γκαρσία και για να γίνει φυσικά το ματς. Επίσης ότι από χθες Δευτέρα το Άρης – ΑΕΚ είναι στον… αέρα εκτός εάν βρεθεί ουδέτερη έδρα σε περιοχή που να μπορεί να διεξαχθεί ο αγώνας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X