Κοντογκμπιά: Έτσι έγινε μεταγραφή στις 3 Νοεμβρίου

Κοντογκμπιά: Έτσι έγινε μεταγραφή στις 3 Νοεμβρίου
Photo Credits: INTIME

Η Βαλένθια παραχώρησε τον Τζοφρουά Κοντογκμπιά στην Ατλέτικο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Βαλένθια παραχώρησε τον Τζοφρουά Κοντογκμπιά στην Ατλέτικο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, με τη μετακίνηση να κοστίζει 11 εκατομμύρια συν τα μπόνους, με τις «νυχτερίδες» να εξασφαλίζουν κι ένα 10% για την μεταπώληση του ποδοσφαιριστή.

Το ημερολόγιο γράφει 3 Νοεμβρίου, οι μετακινήσεις έχουν τελειώσει κι όμως, οι «ροχιμπλάνκος» πήραν ποδοσφαιριστή που θα μπορεί άμεσα κιόλας να ξεκινήσει δουλειά και φυσικά να υπολογίζεται από τον Ντιέγκο Σιμεόνε για τις προσεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Ο λόγος, είναι ο… Τόμας Πάρτεϊ και ο κανονισμός που ισχύει στην LaLiga.

Ο Πάρτεϊ αποχώρησε από την Ατλέτικο για να παίξει στην Άρσεναλ τις τελευταίες ώρες της φετινής, ιδιαίτερης θερινής μεταγραφικής περιόδου. Από τη στιγμή που οι Λονδρέζοι είχαν πληρώσει τη ρήτρα, δεν γινόταν να μην ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Η Ατλέτικο, προφανώς και δεν πρόλαβε να καλύψει το κενό του, με τον «Τσόλο» να κυνηγάει παίκτη για τον άξονα και να τον βρίσκει στο πρόσωπο του Τζοφρουά Κοντογκμπιά.

Ο χαρακτηρισμός ως «έκτακτη μεταγραφή» (η οποία επιτρεπόταν ΜΟΝΟ για παίκτη από το ισπανικό πρωτάθλημα) και η οριστικοποίηση της πώλησης του Πάρτεϊ στην Άρσεναλ στα τελευταία λεπτά του θερινού «παραθύρου», έδωσαν τη δυνατότητα ενίσχυσης στους «ροχιμπλάνκος», εκτός διορίας…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X