Εκλογές ΕΠΟ: Πανίσχυρη η ΑΕΚ στο νέο ΔΣ μετά τις εκλογές!

ΑΕΚ: Η ημέρα που ξεκίνησαν όλα στο Τατόι -Η αρχή του εφιάλτη τους (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ θα έχει την μεγάληυποστήριξη 7 Ενώσεων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ θα είναι… πανίσχυρη στο νέο ΔΣ της ΕΠΟ μετά τις επερχόμενες εκλογές!

Συγκεκριμένα, στο πλευρό της Ενωσης, στο νέο Συμβούλιο της Ομοσπονδίας θα είναι οι : Ψαρόπουλος (πρόεδρος,), Δημητρίου (αντιπρόεδρος), Τζαφέρης (ταμίας), Παπαχρήστος (εθνικές ομάδες), Δανιήλ (πρόεδρος επιτροπής διοργανώσεων), Θωμαΐδης και Φύτρας από το Άργος. Στο σύνολο, η ΑΕΚ θα έχει 7 «συμμάχους».

Από την άλλη, οι άνθρωποι του Ιβαν Σαββίδη θα είναι οι: Αντωνίου (αναπληρωτής πρόεδρος) και Κουπτσίδης, ενώ ψάχνονται για άλλους τρεις. Πολλές πιθανότητες για τις τρεις θέσεις έχουν οι Χατζηαποστόλου (Κιλκίς), Χατζησαρόγλου(Δράμας) και Μπουχλαριώτης (Λάρισας). Ετσι, βάσει των δεδομένων, θα εκλεγεί ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ, ο εκπρόσωπος της SL2/FL (Λεουτσάκος), ο Μπουτσικάρης (Super League) και ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ.

Συνολικά, λοιπόν, οι «σύμμαχοι» της Ενωσης θα είναι συνολικά 10 με 12, ενώ εκείνοι του ΠΑΟΚ θα είνια 5-7 στο νέο συμβούλιο. Εκτός από τους 7 που προαναφέραμε, θέση υπέρ της ΑΕΚ θα πάρει ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ και ο Λεωνίδας Λεουτσάκος.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, όλα δείχνουν ότι θα είναι εκτός του νέου συμβουλίου.

Πηγή: iapopsi

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X