AEK: Η Ακαδημία συνεχίζει την επικοινωνία με τις συνεργαζόμενες ομάδες

AEK: Η Ακαδημία συνεχίζει την επικοινωνία με τις συνεργαζόμενες ομάδες
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Διεύθυνση Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ συνεχίζει την καθημερινή επικοινωνία με τα στελέχη των 20 συνεργαζόμενων ακαδημιών ανά την Ελλάδα, ακόμα και με αυτών που εδρεύουν σε περιοχές στις οποίες έχουν επιβληθεί αυστηροί περιορισμοί από τις αρχές.

Συγκεκριμένα έχουν διακόψει την αθλητική δραστηριότητά τους οι συνεργαζόμενες ακαδημίες σε Αττική (ΕΡΜΗΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ, ΑΟ ΥΜΗΤΤΟΥ-ΧΑΡΑΥΓΗΣ, Α.Ε. ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ, ΑΟ ΜΙΜΑΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ, ΦΟΙΒΟΣ/ΑΙΟΛΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ) Τρίκαλα (ΑΕΚ ΣΑΡΑΓΙΩΝ) Ημαθία (ΑΕΤΟΣ ΛΑΖΟΧΩΡΙΟΥ) Ιωάννινα (ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ) Δράμα (ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ) και Εβρο (ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ),

Κανονικά συνεχίζεται το προπονητικό πρόγραμμα στις περιοχές με επιδημιολογικό Επίπεδο Α (Κίτρινο). Οι περιοχές αυτές είναι η Κρήτη (συνεργαζόμενες ακαδημίες οι Α.Ε. ΚΑΤΣΑΜΠΑ και ΑΕ ΚΡΗΤΩΝ στο Ηράκλειο, η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΤΣΙΠΟΠΟΥΛΟΥ – ΠΡΙΝΕ στο Ρέθυμνο και η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΟΥΔΑΣ στα Χανιά) η Πελοπόννησος (ΠΑΣ ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ στην Κόρινθο και ΑTLAS FC στην Πάτρα) η Φθιώτιδα (ΑΣΤΕΡΑΣ ΛΑΜΙΑΣ και ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΩΛΟΥ) και τα Δωδεκάνησα (ΦΟΙΒΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ στη Ρόδο και Α.Π.Σ. ΙΑΠΕΤΟΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ), Εννοείται ότι οι προπονήσεις διεξάγονται με αυστηρή τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου.
Η διαδικασία εκπαίδευσης είναι καθημερινή και μάλιστα προγραμματίζονται και επισκέψεις στελεχών της Ακαδημίας της ΑΕΚ, εφ’ όσον αυτό κριθεί ασφαλές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X