ΠΑΟΚ: Επιστολή στον Χαρδαλιά για την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης με την Αϊντχόφεν

ΠΑΟΚ: Επιστολή στον Χαρδαλιά για την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης με την Αϊντχόφεν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με αφορμή τον αγώνα με την Αϊντχόφεν, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε επιστολή στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά με κοινοποίηση στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ζητώντας την επιβεβαίωση της διεξαγωγής της αναμέτρησης.

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Πέμπτη την Αίντχόφεν για την 3η αγωνιστική του Europa League, μία αναμέτρηση η οπoία θα διεξαχθεί με εξαίρεση από τη στιγμή που στη Θεσσαλονίκη δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί καμία αγωνιστική δραστηριότητα.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, με την επιστολή της στον υφυπουργό Πολιτική Προστασία Νίκο Χαρδαλιά του ζήτησε να επιβεβαιώσει ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα όσον αφορά την άφιξη της Αϊντχόφεν, για την ομαλή διεξαγωγή του ματς.

Μεταξύ άλλων στην επιστολή αναφέρεται ότι έχουν ήδη διοργανωθεί τέσσερις διεθνείς αγώνες στην Τούμπα, τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο που ορίζει η UEFA, χωρίς να δημιουργηθεί πρόβλημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X