Ο Λάκης Λαζόπουλος για την «εξαφάνισή» του από τα media: «Γι’ αυτό σηκώθηκα κι έφυγα»

Ο Λάκης Λαζόπουλος για την «εξαφάνισή» του από τα media: «Γι’ αυτό σηκώθηκα κι έφυγα»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην εκπομπή «Αrt Week» της ΕΡΤ2 έδωσε το «παρών» ο Λάκης Λαζόπουλος, λίγο πριν επιστρέψει πρωταγωνιστώντας στο θεατρικό έργο «Προδοσία» σε σκηνοθεσία του Αιμίλιου Χειλάκη.

Ο ίδιος μίλησε μεταξύ άλλων στη Λένα Αρώνη για την απόφασή του να αποτραβηχτεί για πολύ καιρό από τον κόσμο των φώτων, σε μια περίοδο που οι περισσότεροι συνάδελφοί του πάσχιζαν να βρίσκονται στην επικαιρότητα.

Aναλυτικά όσα είπε

«Επειδή ζωγραφίζω, ήμουν σε μία κατάσταση που ήθελα να πάρω τα πινέλα και τις ζωγραφικές μου και να σηκωθώ να φύγω να ηρεμήσω. Πραγματικά. Να είμαι μόνος μου. Δεν θέλω να παρεμβάλλεται τίποτα ανάμεσα σε εμένα και στο δημιούργημα. Δεν θέλω να εξηγώ και να ταλαιπωρείται η ψυχή μου -συγγνώμη που το βγάζω έτσι- δεν μπορούσα. Ήταν απόφασή μου, όπως λένε ‘πήγαινε τώρα να ηρεμήσεις και να σου φύγουν λίγο τα νεύρα και ξαναέλα αν ηρεμήσεις».

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X