Τι αναφέρει η UEFA στο πρωτόκολλο για κρούσμα κορωνοϊού σε φιλοξενούμενο -Βήμα, βήμα

Τι αναφέρει η UEFA στο πρωτόκολλο για κρούσμα κορωνοϊού σε φιλοξενούμενο -Βήμα, βήμα
Photo Credits: INTIME

Αναλυτικά όσα αναφέρει η UEFA

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μιχάλης Μπακάκης βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και πλέον η ΑΕΚ θα πρέπει να κάνει ότι προβλέπεται από το πρωτόκολλο της UEFA ενόψει του αγώνα με τη Ζόρια για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Στις τάξεις της ομάδας δεν υπάρχει ανησυχία, αφού ο διεθνής μπακ απομονώθηκε άμεσα και τα αποτελέσματα από το υπόλοιπο ποδοσφαιρικό τμήμα ήταν αρνητικά.

Διαβάστε αναλυτικά τι ισχύει από την UEFA για τα παιχνίδια Champions League και Europa για τους φιλοξενούμενους

«Δειγματοληψία και έλεγχος θα διεξάγονται πριν την αναχώρηση από τη χώρα. Η δειγματοληψία θα γίνεται τρεις ή δύο μέρες πριν το παιχνίδι ανάλογα με τον χρόνο που απαιτείται για την οργάνωση, τον έλεγχο και την παράδοση των αποτελεσμάτων στην κάθε χώρα.

Η δειγματοληψία πρέπει να οργανώνεται ώστε να επιτρέπει την προμήθεια των αποτελεσμάτων στον αρμόδιο για την υγιεινή αξιωματούχο πριν την αναχώρηση για τον χώρο διεξαγωγής του αγώνα, ώστε ο εν λόγω αξιωματούχος να αφαιρεί από την αποστολή όσα άτομα έχουν ελεγχθεί θετικά.

Ομάδα και ελεγχθέντα άτομα θα διασφαλίσουν πως η UEFA θα έχει πρόσβαση στα εξατομικευμένα αρνητικά αποτελέσματα των ελέγχων έγκαιρα.

Πρόσθετος έλεγχος θα είναι αναγκαίος κατά την άφιξη στην οικοδέσποινα πόλη ή μια μέρα πριν τον αγώνα, αν απαιτείται από τις αρμόδιες τοπικές αρχές. Αν απαιτείται τέτοιο τεστ, θα πρέπει, όπου είναι εφικτό, να πραγματοποιείται από τον πάροχο της UEFA.

Αν ένας έλεγχος κατά την άφιξη ή μια μέρα πριν τον αγώνα απαιτείται από τις τοπικές αρχές, η φιλοξενούμενη ομάδα πρέπει να αφιχθεί εκεί το αργότερο στις 12:00 και να διευθετήσει δειγματοληψία που να επιτρέπει την παράδοση αποτελεσμάτων το αργότερο έξι ώρες πριν την σέντρα (τοπική ώρα) ανήμερα του αγώνα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X