Χοακίν: «Ούτε για φροντιστή δεν θα ήθελα στην Μπέτις τον Κούμαν»

Χοακίν: «Ούτε για φροντιστή δεν θα ήθελα στην Μπέτις τον Κούμαν»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το προσεχές Σάββατο η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί την Μπέτις και ο Χοακίν θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ρόναλντ Κούμαν. Ο 39χρονος επιθετικός έχει πολύ κακές αναμνήσεις από τη συνεργασία τους στη Βαλένθια και φαίνεται πως δεν τον εκτιμά καθόλου, ως προπονητή και άνθρωπο.

«Δεν ήταν η καλύτερη εμπειρία στην καριέρα μου. Δεν ήταν καθόλου ευχάριστη, αλλά πρέπει να ζήσεις τα πάντα κι αυτό συνέβη σε μένα τότε. Δεν θέλω να μιλήσω παραπάνω, γιατί με πονά ό,τι έγινε εκεί. Πέρασα πολύ δύσκολα», τόνισε.

Όσο για το αν θα ήθελε τον Ολλανδό προπονητή στην Μπέτις; «Ούτε ως φροντιστή δεν θα τον ήθελα. Έχω γυρίσει σελίδα από τότε. Ευτυχώς η θητεία του δεν κράτησε πολύ, έφυγε και καταφέραμε να σώσουμε τη σεζόν».

Τέλος, ερωτηθείς αν θα χαιρετήσει τον Κούμαν το Σάββατο, ήταν κατηγορηματικός. «Δεν θα με χαιρετήσει εκείνος και δεν θα τον χαιρετήσω κι εγώ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X