Κορωνοϊός - Γώγος: «Αν γεμίσουν οι ΜΕΘ, πάμε σε lockdown και στην Αττική»

Κορωνοϊός-Αρση μέτρων: Ανοίγει το λιανεμπόριο στις 11 Μαΐου -Με κανόνες για αποστάσεις και αριθμό πελατών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Αν κάποια στιγμή δούμε ότι γεμίζουν οι ΜΕΘ και οι κλινικές θα υποχρεωθούμε να κάνουμε lockdown και στην Αττική» ξεκαθάρισε ο καθηγητής Παθολογίας, Χαράλαμπος Γώγος.

Μιλώντας για το lockdown που είναι σε ισχύ από σήμερα σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες, ο κ. Γώγος τόνισε ότι «είμαστε κοντά, ιδιαίτερα η Αττική, στο να γίνουμε “Θεσσαλονίκη”».

Όπως εξήγησε ο καθηγητής, στη Θεσσαλονίκη έγινε ξαφνικό lockdown γιατί γέμισαν οι κλινικές covid. «Αν κάποια στιγμή δούμε ότι γεμίζουν οι ΜΕΘ και οι κλινικές θα υποχρεωθούμε να κάνουμε lockdown και στην Αττική» επεσήμανε. Ο κ. Γώγος έκανε λόγο για «σημαντική επιβάρυνση του συστήματος υγείας» και τόνισε ότι «χρειάζονται και άλλες ΜΕΘ» και «εξειδικευμένο προσωπικό, προσλήψεις και εκπαίδευση».

 «Δεν αποκλείεται παράταση των μέτρων»

Ο Χαράλαμπος Γώγος δήλωσε ότι δεν αποκλείεται η παράταση των μέτρων. «Ο στόχος είναι να ελαττωθεί η κυκλοφορία του κοινού για να ελαττωθεί και η κυκλοφορία του ιού» τόνισε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X