Βιέννη: Τα VIDEO της φρίκης -Ο τζιχαντιστής εκτελεί εν ψυχρώ άοπλο πολίτη

Βιέννη: Τα VIDEO της φρίκης -Ο τζιχαντιστής εκτελεί εν ψυχρώ άοπλο πολίτη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σοκαρισμένος παρακολουθεί ο πλανήτης τη νέα τρομοκρατική επίθεση που δέχθηκε η Ευρώπη, αυτή τη φορά στην Αυστρία και συγκεκριμένα στη Βιέννη όπου έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον τρεις πολίτες και ένας από τους δράστες.

Οι εικόνες και τα βίντεο που ήρθαν στη δημοσιότητα ξύπνησαν μνήμες από την επίθεση στο Charlie Hebdo, αλλά και από τις επιθέσεις στο Παρίσι τον Νοέμβριο του 2015. Κάμερες ασφαλείας, αλλά και βίντεο που κατέγραψαν πολίτες δείχνουν τη φρίκη. Ενας εκ των δραστών εκτελεί εν ψυχρώ πολίτη σε δρόμο της Βιέννης ενώ καταδιώκει γυναίκα προκειμένου να την δολοφονήσει.

Οι εικόνες είναι πολύ σκληρές, αλλά αποτυπώνουν τον τρόπο δράσης των εκτελεστών, οι οποίοι δεν λογαριάζουν την ανθρώπινη ζωή. Αναζητούν και εκτελούν άοπλους πολίτες στη μέση του δρόμου.

Τα βίντεο της φρίκης από τη Βιέννη

Ο ένοπλος κυκλοφορεί στους δρόμους της Βιέννης και πυροβολεί όποιον βρεθεί στο δρόμο του. Οπως φαίνεται και στα βίντεο που ακολουθούν. Εντοπίζει μία γυναίκα και πυροβολεί από απόσταση. Η γυναίκα τρέχει να απομακρυνθεί, ενώ δίπλα της βρίσκεται ένας άνδρας, ο οποίος προσπαθεί να κρυφτεί. Ο δράστης μόλις τον βλέπει χωρίς δεύτερη σκέψη τον πυροβολεί. Στη συνέχεια καταδιώκει τη γυναίκα χωρίς να καταγράφεται αν την εντόπισε και την εκτέλεσε. Αμεσως μετά επιστρέφει στο σημείο που ο άτυχος πολίτης είναι σοβαρά τραυματισμένος και τον πυροβολεί ξανά.

https://twitter.com/arutz20/status/1323369755097653248

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X