Μπαρτσελόνα: «Εκλογές τα Χριστούγεννα, επείγουσα ανάγκη για περικοπές 300 εκατ. ευρώ»

Μπαρτσελόνα: «Εκλογές τα Χριστούγεννα, επείγουσα ανάγκη για περικοπές 300 εκατ. ευρώ»
Photo Credits: INTIME

Μετά το πρώτο της συμβούλιο, η προσωρινή διοίκηση της Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε ότι οι εκλογές του κλαμπ θα διεξαχθούν κοντά στα Χριστούγεννα,

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά το πρώτο της συμβούλιο, η προσωρινή διοίκηση της Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε ότι οι εκλογές του κλαμπ θα διεξαχθούν κοντά στα Χριστούγεννα, ενώ προειδοποίησαν ότι πρέπει να γίνουν περικοπές 300 εκατ. στα έξοδα για να επανέλθει η ισορροπία.

Η νέα προσωρινή διοίκηση της Μπαρτσελόνα έχει αναλάβει κανονικά τα καθήκοντά της μετά την παραίτηση του Τζουσέπ Μπαρτομέου και μέχρι και τη διεξαγωγή των επικείμενων εκλογών. Κι όπως ανακοίνωσε, το πλάνο είναι να διοργανωθούν την περίοδο των Χριστουγέννων.

Ο επικεφαλής της διοίκησης, Κάρλες Τουσκέτς, τόνισε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της πρώτης σύσκεψης, ότι θα αρχίσουν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για να διασφαλιστεί η ασφάλεια των μελών της Μπάρτσα που θα προσέλθουν στις κάλπες, σύμφωνα με το υγιειονομικό πρωτόκολλο εν μέσω κορονοϊού.

Παράλληλα, το έτερο ζήτημα που συζητήθηκε και είναι φλέγον, αφορά τις περικοπές που καλείται να κάνει ο σύλλογος για να ισορροπήσει τα οικονομικά του στην εποχή της πανδημίας, οι οποίες φτάνουν τα 300 εκατ. ευρώ. Ο βασικός τρόπος από τον οποίο προσδοκούν τα μέλη της διοίκησης ότι θα καταστεί αυτό εφικτό είναι οι μειώσεις στις απολαβές των παικτών και του προσωπικού για τους επόμενους μήνες, με τον Τούσκετς να δηλώνει χαρακτηριστικά ότι ο Λιονέλ Μέσι και η πλευρά των εκπροσώπων του είναι θετικοί στις πρώτες επαφές.

Όσο αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση την περίοδο του Ιανουαρίου, τονίστηκε ότι μοναδικό σενάριο για να κινηθεί η Μπαρτσελόνα στο παζάρι θα είναι για παίκτες με μηδενικό κόστος ή αφού θα έχει ολοκληρώσει πρώτα κάποια πώληση. Τακτική που παρ’ όλα αυτά μπορεί να αλλάξει, αναλόγως με το σχέδιο που θα εφαρμόσει η επόμενη, μόνιμη διοίκηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X