VIDEO από την επιθεώρηση του Αγγελόπουλου για τις εργασίες στο κλειστό στα Λιόσια

VIDEO από την επιθεώρηση του Αγγελόπουλου για τις εργασίες στο κλειστό στα Λιόσια
Photo Credits: INTIME

Ο Μάκης Αγγελόπουλος επιθεώρησε τα έργα στο κλειστό της ΑΕΚ

Η κλεψύδρα αδειάζει πλέον και η ΑΕΚ δεν βλέπει την ώρα για να μπει στο νέο της σπίτι στα Λιόσια, με τις εργασίες να συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς.

Στα Ανω Λιόσια, βρέθηκε σήμερα και ο Μάκης Αγγελόπουλος. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ΑΕΚ επιθεώρησε την πορεία των έργων και να δει από κοντά τις εργασίες στην τοποθέτηση του εντυπωσιακού παρκέ που θα έχει Βασίλισσα. Οπως φαίνεται και στο βίντεο που ανάρτησε η Ενωση, επίβλεψε την τοποθέτηση του υποστρώματος και των ειδικών μεμβρανών στεγανοποίησης του -υπό κατασκευή- αγωνιστικού χώρου, συνοδεία του GM της ομάδας, Γιώργου Χήνα και του Venue Manager, Γιώργου Πραχαλιά.

Ο Γιώργος Πραχαλιάς μίλησε μάλιστα στην κάμερα, λέγοντας: «Ξεκινήσαμε το πιο όμορφο στάδιο των εργασιών. Το περιμέναμε πολύ καιρό. Είναι η εγκατάσταση του παρκέ. Υπάρχουν τρία στάδια εργασιών. Το πρώτο αφορά την εγκατάσταση της ομάδας που κορωνίδα είναι η εγκατάσταση του παρκέ. Το δεύτερο είναι η ολοκλήρωση των διοικητικών χώρων για την εκγατάσταση του προσωπικού στα γραφεία και το τρίτο οι εργασίες που γίνονται στους εξωτερικούς χώρους και τις εξέδρες που θα υποδεχθούν τους φιλάθλους της ομάδας. Και τα τρία προχωρούν ταυτόχρονα και σήμερα είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί επιτέλους τοποθετείται το παρκέ».

Δείτε το βίντεο της ΚΑΕ ΑΕΚ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ GOOGLE

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ VIDEO ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ YOUTUBE -ΚΑΝΤΕ SUBSCRIBE ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X