Η «συγγνώμη» του ESPN στην Τότεναμ για τα χλευαστικά σχόλια στον Κέιν (VIDEO)

Κέιν: «Θα είναι ντροπή για την ομάδα αν δεν παίξουμε στην Ευρώπη»
Photo Credits: INTIME

Οι παρουσιαστές εκπομπής του «ESPN» δέχθηκαν δημόσια κατακραυγή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι παρουσιαστές εκπομπής του «ESPN» δέχθηκαν δημόσια κατακραυγή για τα χλευαστικά σχόλια που έκαναν on-air προς τον Χάρι Κέιν και το δίκτυο αναγκάστηκε να απολογηθεί στην Τότεναμ για το απαράδεκτο συμβάν.

Μετά από μια βραδιά που σήμανε την είσοδο του Χάρι Κέιν στο Top-10 των all-time σκόρερ της Premier League, με το γκολ που σημείωσε απέναντι στη Μπράιτον, οι παρουσιαστές του «ESPN» προτίμησαν να ασχοληθούν με οτιδήποτε άλλο αναφορικά με τον Άγγλο στράικερ και μάλιστα με δεικτικό ύφος.

Από τη «βαρετή προσωπικότητά του», μέχρι την ντροπιαστική ατάκα «για άτομο που μιλάει έτσι, ευτυχώς που έγινε ποδοσφαιριστής», οι δύο δημοσιογράφοι, Αλέξις Νούνες και Μαρκ Όγκντεν δέχθηκαν δικαιολογημένα την κατακραυγή από τους φίλους της Τότεναμ και το twitter συνολικά, με την απαράδεκτη στάση τους και το επίμαχο απόσπασμα που κυκλοφόρησε να τους υποχρεώνει να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη τόσο από την Τότεναμ, όσο και από τον ίδιο τον Κέιν για τα όσα ειπώθηκαν.

«Μία ακατάλληλη συζήτηση με τον παραγωγό μας αναρτήθηκε δημόσια κατά λάθος, για μικρό χρονικό διάστημα προτού κατέβει από την πλατφόρμα. Τα σχόλιά μας ήταν πλήρως ασεβή και ντροπιαστικά και λυπηρά. Έχουμε απεριόριστο σεβασμό για τον Χάρι Κέιν, έναν υποδειγματικό επαγγελματία και πρότυπο για τους νέους», έγραψε χαρακτηριστικά ο Όγκντεν στο twitter, αλλά η «ζημιά» και η αρνητική έκθεση του δικτύου ήταν ανεπανόρθωτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X