Le Parisien: «Η UEFA εξετάζει να κάνει το Euro 2021 μόνο στην Ρωσία»!

UEFA: «Δεν υπάρχει plan-b για το Final-8 του Champions League»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την λύση της Ρωσίας για την διοργάνωση του Euro 2021 σκέφτεται πια σοβαρά η UEFA, μετά το δεύτερο κύμα του κορωνοϊού που πλήττει όλη την Ευρώπη. Η διοργάνωση που αναβλήθηκε πέρσι το καλοκαίρι ήταν να γίνει φέτος σε 12 διαφορετικές πόλεις, ωστόσο η επέλαση της πανδημίας απειλεί να τινάξει το σχέδιο στον αέρα.

Σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα Le Parisien, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία σκέφτεται πολύ σοβαρά να αναθέσει την διοργάνωση στην Ρωσία, για πολλούς και διάφορους λόγους.

Η Ρωσία αναλογικά με τον πληθυσμό της εμφανίζει πολύ χαμηλή αναλογία κρουσμάτων / θυμάτων, έχει την εμπειρία και τις εγκαταστάσεις από την διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018, ενώ από τις 18 Μαρτίου έχει κλείσει τα εξωτερικά της σύνορα για να μειώσει το κύμα της πανδημίας, έχοντας μόνο ειδικές άδειες εισόδου για αθλητές.

Η UEFA εξέτασε και την λύση του Αζερμπαϊτζάν, όμως η πρόταση αυτή πάγωσε εντελώς τις τελευταίες εβδομάδες, μετά την ένοπλη διαμάχη της με την Αρμενία.

Η UEFA προς το παρόν τηρεί σιγή ιχθύος και αρνήθηκε να σχολιάσει το δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας, ωστόσο όσο περνάει ο καιρός και τα κρούσματα σε όλη την Ευρώπη αυξάνονται, τόσο πιο δύσκολο φαντάζει να δούμε Euro το προσεχές καλοκαίρι σε 12 διαφορετικές ευρωπαϊκές πόλεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X