Μπρούερ για Γιάννη: «Αν σούταρε καλά θα ήταν αδύνατο να τον μαρκάρεις»

Μπρούερ για Γιάννη: «Αν σούταρε καλά θα ήταν αδύνατο να τον μαρκάρεις»
Photo Credits: INTIME

Ο Κόρεϊ Μπρούερ μίλησε σε αμερικανική ιστοσελίδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κόρεϊ Μπρούερ μίλησε σε αμερικανική ιστοσελίδα για το μαρκάρισμα του Γιάννη και τόνισε πως αυτό θα ήταν αδύνατο αν σούταρε καλά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 34χρονου παίκτη του Σακραμέντο Κινγκς:

«Ο Γιάννης είναι δύσκολος αντίπαλος. Είναι ακόμα νεαρός και βελτιώνεται συνεχώς. Κάθε φορά που παίζω απέναντί του βλέπω ότι βελτιώνεται και προσθέτει πράγματα στο παιχνίδι του.

Είναι ένας από τους παίκτες που όποτε τον αντιμετωπίζεις λες “ω φίλε, θα είναι μεγάλο βράδυ…’” Ξέρει το παιχνίδι του. Θέλει να πηγαίνει προ το καλάθι. Ξέρει ότι αν πάει στο “ζωγραφιστό” θα σκοράρει δύο πόντους. Αυτό το μάκρος, η αθλητικότητα και η δύναμη; Καλή τύχη αν θες να τον σταματήσεις. Από τότε που πρόσθεσε βάρος και μυς είναι σχεδόν ασταμάτητος όταν πάει στο ζωγραφιστό».

Πρέπει να προσθέσει ένα τζαμπ σουτ. Χαίρομαι που δεν μπορεί να σουτάρει ακόμα, επειδή αν μπορούσε να σουτάρει θα ήταν αδύνατο να τον μαρκάρεις. Κυριολεκτικά αδύνατο. Αλλά βελτιώνεται. Ακόμα και το παιχνίδι του στο post γίνεται καλύτερο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X