Σάκχοφ: Ο «βιονικός» Ουκρανός με το... κρύο αίμα!

Σάκχοφ: Ο «βιονικός» Ουκρανός με το... κρύο αίμα!
Photo Credits: INTIME

Ο Γεβγιέν Σάκχοφ είναι... θωρηκτό και το αποδεικνύει καθημερινά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις 19 Σεπτεμβρίου η ΑΕΚ ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Γεβγιέν Σάκχοφ και ήδη ο Ουκρανός έχει καταφέρει να γίνει πολύτιμος στο παιχνίδι και στη λειτουργία της Ενωσης.

Εναμιση μήνα μετά και λόγω των περιστάσεων με τους πολλούς τραυματισμούς στο χώρο του κέντρου, ο Σάκχοφ έχει πάρει τη φανέλα… βασικού στο σπίτι του και καθημερινά αποδεικνύει την υψηλή ποιότητά του.

Ήδη μετράει 9 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Ευρώπη και συνολικά 716′ αγωνιστικά λεπτά. Εκτός από το ντεμπούτο του στο ματς με τη Σεντ Γκάλεν όπου αγωνίστηκε μόλις ένα λεπτό και το παιχνίδι με τη Λέστερ, όπου αντικαταστάθηκε στο 86′, οι υπόλοιπες επτά εμφανίσεις του είναι γεμάτα 90λεπτα.

«Βιονικός» και καθοριστικός Σάκχοφ

Μαζί με τον Νέναντ Κρίστιτστιτς έχουν σηκώσει όλο το βάρος στα χαφ και παρότι κουβάλαει δεδομένα αρκετή κούραση, σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια είναι από τους διακριθέντες. Με τον Σέρβο μέσο έχουν συνθέσει ένα δυνατό δίδυμο και έχουν… γεμίσει το κέντρο της ΑΕΚ.

Αξίζει να αναφερθεί πως στον «τελικό» με τη Βόλφσμπουργκ, ο ίδιος μαζί με τους Κρίστιτσιτς και Σιμόες ήταν εξαιρετικοί, «κατάπιαν» πολλά χιλιόμετρα και κοίταξαν στα… μάτια τους γρήγορους μέσους της γερμανικής ομάδας. Μάλιστα, ο Ουκρανός μέτρησε συνολικά 12 χιλιόμετρα κόντρα στους Γερμανούς. 

Μπορεί τα «φώτα» να έπεσαν πάνω στον «χρυσό» σκόρερ Καρίμ Ανσαριφάρντ, αλλά όλη η δουλειά έγινε κυρίως από τους τρεις στο κέντρο που ήταν καθοριστικοί.

Μέσος που σκοράρει… πολύ

Με την απόκτηση του Σάκχοφ η ΑΕΚ έβαλε στη φαρέτρα της έναν παίκτη που εκτός από το μαρκάρισμα και τα κοψίματα, έχει και το γκολ. Συνολικά στην καριέρα του μετράει 41 γκολ και συχνά πυκνά δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από το αντίπαλο τέρμα.

Το ύψος του (1.89μ), τον βολεύει να είναι απειλητικός με το κεφάλι, αλλά χάρη στην εξαιρετική του τεχνική κατάρτιση, έχει την ευχέρεια να σκοράρει και με τα πόδια, όπως έκανε και την Κυριακή με τον ΟΦΗ, όπου πέτυχε ένα εκπληκτικό τέρμα, χαρίζοντας στην ΑΕΚ το τρίποντο.

Το δυνατό κέντρο της ΑΕΚ

Άπαντες στον οργανισμό της ΑΕΚ μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή των τραυματιών, ιδιαίτερα του Αντρέ Σιμόες, του Νταμιάν Σιμάνσκι και του Λιβάι Γκαρσία.

Μετά τη διακοπή ο Μάσιμο Καρέρα θα υπολογίζει σε όλους τους μέσους (Σάκχοφ, Σιμόες, Κρίστιτσιτς, Γαλανόπουλο) συν τους (Σαμπανάτζοβιτς-Μπότο) και δεδομένα θα έχει έναν μεγάλο και ευχάριστο «πονοκέφαλο» για την ενδεκάδα.

Ωστόσο, είναι ξεκάθαρο πως ο ανταγωνισμός κάνει καλό σε όλους, η ΑΕΚ θα έχει πολλές λύσεις και ο Σακχόφ μαζί με τον Κρίστιτσιτς θα μπορέσουν να πάρουν κάποιες «ανάσες» για να είναι πιο φρέσκοι και πιο καταλυτικοί ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ GOOGLE

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ VIDEO ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ YOUTUBE -ΚΑΝΤΕ SUBSCRIBE ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X