Λάνγκφορντ για εκλογές στις ΗΠΑ και ρατσισμό (VIDEO)

Λάνγκφορντ για εκλογές στις ΗΠΑ και ρατσισμό (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Oσα δήλωσε ο Κιθ Λάνγκφορντ για τον ρατσισμό στις ΗΠΑ

Ο παίκτης της ΑΕΚ, Κιθ Λάνγκφορντ, έδωσε συνέντευξη για τον ρατσισμό στις ΗΠΑ.

Ο Αμερικανός μίλησε για τις εκλογές, για τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, για την αστυνομική βία, αλλά και για τον ρατσισμό.

Αναλυτικά όσα είπε στο OPEN: 

Για τις προσεχείς αμερικανικές εκλογές: Προσωπικά δεν ψηφίζω. Επειδή πιστεύω πως πολιτικά και οι δύο πλευρές λένε ψέματα. Και οι δύο πλευρές έχουν μια κρυφή ατζέντα που δεν εμφανίζουν στον κόσμο. Το πιο σημαντικό είναι να καταλάβεις την πολιτική και τι θα κάνει ο κάθε υποψήφιος και να μη δίνεις σημασία στα λόγια και στα tweets και σε αυτά τα πράγματα που δεν είναι σημαντικά.

Για τον Ντόναλντ Τραμπ: Τα πράγματα που λέει και ο τρόπος που μιλάει είναι εύκολο να δεχθεί επιθέσεις. Όπως είπα δεν ψηφίζω, δεν είμαι πολιτικοποιημένος, αλλά για το καλό των ανθρώπων και την ατμόσφαιρα στην κοινωνία, νομίζω πως είναι καλύτερο να μην είναι πρόεδρος.

Για τον ρατσισμό σε ΗΠΑ αλλά και Ευρώπη: Όχι συχνά, αλλά θυμάμαι ορισμένες φορές, θα έλεγα περισσότερο διακρίσεις παρά ρατσισμό. Έχω ζήσει κάποια πράγματα και στην Ευρώπη. Ζώντας για πέντε χρόνια στην Ρωσία, μεγάλος μερίδιο πληθυσμού είναι ρατσιστές στη Ρωσία, μπορείς να δεις αγώνες ποδοσφαίρου με μαύρους παίκτες στο γήπεδο, οι οπαδοί τους «σκοτώνουν» διαρκώς.

Για την αστυνομική βία και την οπλοκατοχή: Είναι (μεγάλο πρόβλημα) και νομίζω πως ο κόσμος πρέπει να προσπαθήσει να καταλάβει τον ρατσισμό, τις διακρίσεις και την αστυνομική βία και να πράξει αναλόγως, γιατί ξέρουμε πως δεν είναι δίκαιο, αλλά εμείς πρέπει να κάνουμε κάτι για να βοηθήσουμε τις συνθήκες.

Για τους αθλητές που παίρνουν θέση για την πολιτική κατάσταση: Οι αθλητές δεν είναι υποχρεωμένοι (να μιλάνε). Υπάρχουν και οι δύο πλευρές. Αν δεις την περίπτωση του Μάικλ Τζόρνταν, στο πικ της καριέρας του, ποτέ δε μίλησε για πολιτικά θέματα, κι αυτό είναι ok γιατί είναι αθλητής. Μ’ αυτό που δε συμφωνώ είναι με τον κόσμο που κριτικάρει τους αθλητές επειδή λένε την άποψή τους. Νομίζω πως όποιος έχει φωνή σε οτιδήποτε, πρέπει να μπορεί να την εκφράσει δημόσια.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X