Παπασταμάτης στο enwsi.gr: «Υπάρχει ανησυχία αλλά είμαι αισιόδοξος»

Παπασταμάτης: «Μεγάλη στιγμή η συμμετοχή των Στάθη και Κοτσιώνη»
Photo Credits: INTIME

Τι δήλωσε ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ για τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται στο άθλημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έντονη ανησυχία επικρατεί στο χάντμπολ της ΑΕΚ μετά τα νέα μέτρα της Κυβέρνησης τα οποία και βάζουν στον …πάγο κάθε δραστηριότητα στο άθλημα.

Σύμφωνα με τις εξαγγελίες από αύριο ουσιαστικά όλα τα γυμναστήρια θα είναι κλειστά κάτι που σημαίνει πως η ΑΕΚ δεν θα μπορεί να επιστρέψει άμεσα τουλάχιστον στις ομαδικές προπονήσεις. Η κατάσταση έχει δημιουργήσει έντονο προβληματισμό καθώς μια νέα διακοπή θα επηρεάσει έντονα και τον αγωνιστικό ρυθμό της ομάδας που ξεκίνησε από Ιούλιο τις προπονήσεις της έτσι ώστε να επανέλθει σταδιακά μετά το πρώτο lockdown.

Για το θέμα μίλησε στο enwsi.gr ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Σταμάτης Παπασταμάτης ο οποίος όλοι περιμένει τις εξελίξεις εκφράζοντας μεν την ανησυχία του αλλά παρέμεινε αισιόδοξος πως το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί: «Ακόμα είμαστε και εμείς σε αναμονή. Βρίσκομαι σε συνεχή επικοινωνία και με τους αρμόδιους φορείς για να δούμε τι γίνεται. Περιμένουμε την ΚΥΑ για να δούμε τι μπορεί να γίνει. Η ΟΧΕ έχει την διάθεση να ζητήσει την εξαίρεση τουλάχιστον του πρωταθλήματος της Handball Premier. Βέβαια για να γίνει αυτό θα πρέπει η Πολιτεία να στηρίξει με το θέμα των τεστ. Τα περισσότερα σωματεία δεν έχουν την δυνατότητα να καλύψουν το κόστος. Θα πρέπει να κατατεθεί εγγράφως η πρόταση και περιμένουμε απάντηση. Υπάρχει μια ανησυχία αλλά παραμένω αισιόδοξος. Δεν θέλω να πιστεύω πως το πρωτάθλημα δεν θα ολοκληρωθεί κανονικά. Περιμένουμε να δούμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X