Ο Κνετ έγραψε... ιστορία για να περάσει ο ΠΑΟΚ από το Αγρίνιο

Ο Κνετ έγραψε... ιστορία για να περάσει ο ΠΑΟΚ από το Αγρίνιο

Ο Insider γράφει για το πως η ΑΕΚ «ματώνει» για να ξεπεράσει όλα τα... εμπόδια και οι άλλοι νικούν με ανοιχτές... γωνίες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η 7η αγωνιστική της Super League ολοκληρώθηκε, αλλά και πάλι δεν έλειψαν οι… ομορφιές από πολλούς.

Τα… καμώματα του Κουτσιαύτη λίγο έλειψαν να στερήσουν τη νίκη της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, αλλά ο διαιτητής από την Αρτα δεν υπολόγιζε στον Γεβγιέν Σάκχοφ.

Νωρίτερα, ο ΠΑΟΚ για ακόμα μια χρονιά κατάφερε να περάσει από το Αγρίνιο και την έδρα του Παναιτωλικού, αλλά χρειάστηκε ξανά… βοήθεια από τρίτους.

Όπως είχε συμβεί το 18′ που για να περάσει χρειάστηκε να πάρει ανύπαρκτο πέναλτι και ο Πρίγιοβιτς να σκοράρει στο 87′. Για την ιστορία στο μαρκάρισμα ήταν ο Μιχάι που από πέρυσι παίζει στον ΠΑΟΚ.

Ο Κνετ με τα… δώρα

Την Κυριακή, ο ΠΑΟΚ έβλεπε κατάματα μια ακόμη γκέλα στο ντεμπούτο του Γκαρσία στον πάγκο. Ωστόσο, ο Αυστριακός κίπερ του Παναιτωλικού… άνοιξε τη γωνία του για να μπορέσει να πετύχει το κομβικό δεύτερο γκολ η ομάδα του Σαββίδη.

Ο Κνετ στη συγκεκριμένη φάση για… ανεξήγητο λόγο κρύφτηκε πίσω από το τοίχος, έμεινε κολλημένος στη θέση του και είδε την μπάλα να καταλήγει στη γωνία που θα έπρεπε να είναι, Και όπως είπε και ο δημοσιογράφος της Nova που έκανε την περιγραφή του αγώνα «Ο Κνετ έκανε απίστευτο λάθος, κρύφτηκε πίσω από το τείχος. Τραγική εκτίμηση». Και έτσι ο ΠΑΟΚ κατάφερε να φύγει με το διπλό από το Αγρίνιο.

Αλλοι (ΑΕΚ) «ματώνουν» για να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο (αντιπάλους, διαιτητές, βοηθούς, VAR) για να κερδίσουν και άλλοι παίρνουν νίκες με… ανοιχτές γωνίες!

Ο Insider

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ GOOGLE

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ VIDEO ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ YOUTUBE -ΚΑΝΤΕ SUBSCRIBE ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X