Βιεϊρίνια για Σάκχοφ: «Από τους καλύτερους παίκτες του ΠΑΟΚ την χρονιά του ντάμπλ»

Βιεϊρίνια για Σάκχοφ: «Από τους καλύτερους παίκτες του ΠΑΟΚ την χρονιά του ντάμπλ»
Photo Credits: INTIME

Με τα καλύτερα λόγια για τον Γεβγέν Σάκχοφ μίλησε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντελίνιο Βιεϊρίνια μίλησε για τον Γεβγέν Σάκχοφ, αλλά και για τον Πέτρο Μάνταλο.

Ο Πορτογάλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του OPEN «Total Football» και εκτός των άλλων ερωτήθηκε για τους δύο παίκτες της ΑΕΚ, Σάκχοφ και Μάνταλο.

Για την ακρίβεια, ρωτήθηκε για τον πρώην συμπαίκτη του (και νυν κιτρινόμαυρο) Γεβχεν Σάκχοφ που ήταν πρωταγωνιστής στο ματς με τον ΟΦΗ, λέγοντας πως αποτέλεσε έναν από τους καλύτερους παίκτες στη χρονιά του νταμπλ για τον ΠΑΟΚ, ενώ για τον Μάνταλο σχολίασε πως όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει την ποιότητα του και δεν είναι έκπληξη όσα κάνει.

«Μπορώ να μιλήσω περισσότερο για τον Σάκχοφ που τον είχα συμπαίκτη δύο χρόνια. Ήταν ένας πάρα πολύ σημαντικός παίκτης. Νομίζω πως ο κάθε προπονητής θα ήθελε να τον έχει στην ομάδα του. Ο χαρακτήρας του είναι φοβερός, είναι ένας παίκτης που δεν δημιουργεί ποτέ πρόβλημα, παίζει δεν παίζει. Μας βοηθούσε πάρα πολύ στο αήττητο πρωτάθλημα και το νταμπλ, ήταν από τους καλύτερους παίκτες και είχε βάλει τα περισσότερα γκολ στο Κύπελλο αν δεν κάνω λάθος», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε: «Για τον Μάνταλο ναι, είναι ένας παίκτης που έχει μεγάλη ποιότητα, την έχει αποδείξει σε όλα αυτά τα χρόνια και νομίζω πως όσα κάνει τώρα δεν είναι έκπληξη και νομίζω πως ξεχωρίζει στην ομάδα της ΑΕΚ αυτή τη στιγμή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X