ΑΕΚ: 11 διαφορετικοί σκόρερ και 13 γκολ!

ΑΕΚ: 11 διαφορετικοί σκόρερ και 13 γκολ!
Photo Credits: INTIME

Πλουραλισμός στο σκοράρισμα για την ΑΕΚ μέχρι σήμερα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H ΑΕΚ έχει σκοράρει φέτος, μέχρι στιγμής, εννέα γκολ στο πρωτάθλημα και τέσσερα στην Ευρώπη.

Το ξεχωριστό είναι πως αυτά τα δεκατρία γκολ τα έχουν πετύχει ένδεκα διαφορετικοί σκόρερ, κάτι που από τη μία πλευρά μπορεί να χαρακτηριστεί ως θετικό, καθώς η Ενωση βρίσκει από πολλούς παίκτες γκολ, όμως από την άλλη πλευρά θα πρέπει να προβληματίσει τον Μάσιμο Καρέρα για την αφλογιστία που δείχνουν οι επιθετικοί από τους οποίους περιμένει πολλά γκολ.

Συγκεκριμένα εκτός του Καρίμ Ανσαριφάρντ που έχει σκοράρει τρία γκολ φέτος (δύο στη Super League και ένα στο Europa League) κανείς άλλος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ δεν έχει σκοράρει περισσότερα απ’ ένα γκολ.

Για τους «κιτρινόμαυρους» φέτος (εκτός του Ανσαριφάρντ) έχουν σκοράρει οι Λιβάγια, Μάνταλος, Ολιβέιρα, Λιβάι Γκαρσία, Κρίστισιτς, Ενομπακάρε (έχει φύγει από την ΑΕΚ), Σιμόες, Τάνκοβιτς, Νεντελτσεάρου και Σάκχοφ.

Ο Ολιβέιρα, ο Λιβάγια και ο Ανσαριφάρντ

Η ΑΕΚ περιμένει γκολ κυρίως από τους τρείς αυτούς παίκτες, λόγω θέσης, αλλά και λόγω ποιότητας. Ο Νέλσον Ολιβέιρα δεν έχει ξεκινήσει καλά την χρονιά, καθώς ψάχνει το γκολ, όμως αυτό δεν έρχεται. Ο Πορτογάλος επιθετικός της ΑΕΚ είχε σκοράρει το καθοριστικό γκολ με την Σεντ Γκάλεν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και από τότε ψάχνει διαρκώς το γκολ.

Ο Λιβάγια επίσης δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο την χρονιά, με τον Μάσιμο Καρέρα σε αρκετά ματς να μην τον ξεκινάει βασικό, ο Κροάτης σκόραρε μόνο στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και από τότε και αυτός ψάχνει το γκολ.

Από την άλλη πλευρά υπάρχει ο Ανσαριφάρντ. Ο Ιρανός επιθετικός ήρθε το καλοκαίρι στην ΑΕΚ και ήδη έχει προκαλέσει πολλά χαμόγελα με τις εμφανίσεις του. Τα κρίσιμα γκολ του κόντρα σε Βόλφσμπουργκ, ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα έχουν οδηγήσει τον Μάσιμο Καρέρα να του δώσει φανέλα βασικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ GOOGLE

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ VIDEO ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ YOUTUBE -ΚΑΝΤΕ SUBSCRIBE ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X