Εγκαταλείπει την περίπτωση του Νεϊμάρ η Μπαρτσελόνα

Επιστρέφει στην Μπαρτσελόνα ο Νεϊμάρ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νεϊμάρ αποφάσισε να παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν, κάτι που αναγκάζει την Μπαρτσελόνα να εγκαταλείψει την περίπτωση του.

Αυτό υποστηρίζει σε ρεπορτάζ της η ισπανική εφημερίδα «AS» σύμφωνα με την οποία ο Βραζιλιάνος θα απαντήσει αρνητικά στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην Μπαρτσελόνα, κάτι που ακούγεται έντονα τους τελευταίες 18 μήνες. Ο Νεϊμάρ έχει πάρει απόφαση να μείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν και είναι έτοιμος να επεκτείνει το συμβόλαιο του και μετά το 2022 όταν και ολοκληρώνεται αυτό που είναι τώρα σε ισχύ.

Η Παρί είναι διατεθειμένη να του προσφέρει νέο συμβόλαιο αλλά αυτή την στιγμή δεν έχει ξεκινήσει επαφές μιας και βασικό της θέση είναι η παραμονή του Κιλιάν Μπαπέ.

Σύμφωνα με φήμες ο Νεϊμάρ έχει ζητήσει να παραμείνει το συμβόλαιο του στα 30 εκ. ευρώ ετησίως αλλά η Παρί θέλει να το… ρίξει στα 25 εκ. ευρώ, λόγω και του κορωνοϊού.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X