Τάνκοβιτς: «Την επόμενη φορά πρέπει να ξυπνήσουμε από την αρχή του αγώνα»

Τάνκοβιτς: «Την επόμενη φορά πρέπει να ξυπνήσουμε από την αρχή του αγώνα»
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς μετά το ματς με τον ΟΦΗ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρηση με τον ΟΦΗ για τον νωθρό τρόπο με τον οποίο μπήκε η ΑΕΚ στο ματς.

Ο Σουηδός τόνισε και τ’ ότι οι παίκτες της Ενωσης θα πρέπει να μάθουν καλύτερα ο ένας τον άλλον.

Οσα είπε για το ματς στο OPEN και στην εκπομπή Total Football:

«Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι. Στο ξεκίνημα δεν ήμασταν τόσο υποψιασμένοι. Ο αντίπαλος ήταν πιο κινητικός στο ξεκίνημα. Όταν προηγήθηκαν με 0-1 εμείς αφυπνιστήκαμε και τα πήγαμε καλά μετά από αυτό. Πετύχαμε δύο γκολ και τελικά πήραμε τη νίκη. Αλλά δεν νομίζω ότι την επόμενη φορά πρέπει κάποιος να σκοράρει εναντίον μας για να μας κάνει να ξυπνήσουμε. Θα πρέπει να ξυπνήσουμε από το ξεκίνημα».

Ενώ πρόσθεσε ότι: «Έχουμε καλούς παίκτες, ποιοτικούς παίκτες και μπορούμε να πετύχουμε μεγάλα πράγματα με αυτή την ομάδα. Πρέπει να μάθουμε ο ένας τον άλλον και να γνωριστούμε καλύτερα. Εγώ βρίσκομαι εδώ έναν μήνα και τα πράγματα εδώ είναι διαφορετικά από το ποδόσφαιρο στην Ολλανδία και την Σουηδία. Αλλά δεν είναι πρόβλημα αυτό, θα προσαρμοστώ και θα γίνω καλύτερος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X