ΑΕΚ: Σε αναμονή για τις αποφάσεις της ΕΟΠΕ για το μέλλον του πρωταθλήματος

Εικόνες από το ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Photo Credits: INTIME

Αύριο θα συνεδριάσει η ομοσπονδία για να αξιολογήσει τα νέα δεδομένα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον …αέρα βρίσκονται τα πρωταθλήματα βόλεϊ μετά τις τελευταίες εξαγγελίες της Κυβέρνησης για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Στην ΑΕΚ περιμένουν τις αποφάσεις με τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ να είναι εξαιρετικά αμφίβολος.

Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση όλα δείχνουν πως τα πρωταθλήματα θα σταματήσουν μετά την απόφαση για το κλείσιμο των «κλειστών» γηπέδων. Η ΕΟΠΕ αναμένεται να συνεδριάσει αύριο εκτιμώντας την κατάσταση και θα πάρει οριστικές αποφάσεις. Η προϋπόθεση  τα σωματεία να υποβάλλουν τους αθλητές τους σε τεστ covid πριν από κάθε αγώνα είναι εξαιρετικά δύσκολο να υλοποιηθεί εφόσον η Πολιτεία δεν διαθέσει τα τεστ. Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας αναφέρει μεταξύ άλλων: «Μετά την κατάσταση που διαμορφώνεται από τις ανακοινώσεις του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκου Χαρδαλιά σχετικά με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό αλλά και τα περιθώρια που υπάρχουν ώστε να συνεχιστούν τα κορυφαία Εθνικά πρωταθλήματα όλων των ομαδικών αθλημάτων με την προϋπόθεση οι ομάδες να υποβάλλουν τους αθλητές τους σε τεστ COVID-19 48 ώρες πριν από κάθε αγώνα, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης θα εκτιμήσει την κατάσταση σε έκτακτη συνεδρίασή του την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου και θα πάρει τις οριστικές αποφάσεις για το μέλλον των πρωταθλημάτων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X