Ο Αντσελότι θέλει και τον Ισκο στην Εβερτον

Ζηταει 50 εκατ. ευρώ για τον Ίσκο η Ρεάλ
Photo Credits: INTIME

Ο Ίσκο δεν είναι ικανοποιημένος στην Ρεάλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κάρλο Αντσελότι θέλει ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, η Έβερτον να προχωρήσει την απόκτηση του Ίσκο από την Ρεάλ.

Ο Ίσκο δεν είναι ικανοποιημένος στην Ρεάλ αυτό το διάστημα γι’ αυτό και ζήτησε από την διοίκηση να αποχωρήσει για λογαριασμό της Έβερτον, όπου βρίσκονται δύο παλιοί του γνώριμοι, σύμφωνα με την «AS».

Ο Ισπανός μέσος φέτος δεν έχει καταφέρει να βρει θέση στα πλάνα του Ζιντάν, μετρώντας μόλις 147 λεπτά συμμετοχής. Οπως αναφέρει το ισπανικό δημοσίευμα, ο Ίσκο είναι έτοιμος να αφήσει τους Μαδριλένους μετά από επτά χρόνια για να αγωνιστική στην Αγγλία και στην Έβερτον.

Εκεί βρίσκονται δύο παλιοί του γνώριμοι. Οι Κάρλο Αντσελότι και Χάμες Ροντρίγκες, με τον τεχνικό των «ζαχαρωτών» να είναι σε συζητήσεις με την διοίκηση του συλλόγου για να προχωρήσει στην απόκτηση του Ίσκο τον Γενάρη. Πάντως,

Το επόμενο καλοκαίρι, ο παίκτης θα είναι ελεύθερος να αποχωρήσει με την τιμή του να υπολογίζεται στις 18 εκατομμύρια λίρες. Μένει να δούμε ποια θα είναι η στάση της Έβερτον αλλά και της Ρεάλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X